Nový lokátor zvyšuje uživatelský komfort

Nový lokátor na našem trhu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 21.9.2015 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Každá inovace lokátorů k trasování inženýrských sítí či vyhledávání poruch pomáhá technikům přesněji určit místo, vyhledat trasu a současně zvyšuje uživatelský komfort. Nový lokátor RD8100 britského výrobce Radiodetection je přímo revolucí v oboru, protože uvnitř disponuje pěti cívkami a umožňuje nahrát až pět vlastních frekvencí. Tento lokátor vám poskytne více informací z podzemí - lze jím nalézt každou poruchu na vedení a perfektně zaměří trasu i ve složitém terénu nebo při výskytu více vedení. Lokátory jsou užitečným pomocníky při výkopech, stavbách či při hledání poruch.

Nový lokátor dokáže uspíšit terénní průzkum

Nový lokátor RD8100 disponuje různými režimy, které technici při práci vyžijí. Díky velkému a přehlednému displeji lze vidět jakékoli odchýlení od správné trasy. Na ni upozorňuje současně i zvukový signál, takže není nutné sledovat jen displej. K dispozici je režim sledující trasu hluboko uložených vedení. Nový lokátor umožňuje sledovat rychle trasu bez nutných zastávek a uspíšit tak průzkum terénu. Sledovaná síť je stále pod kontrolou. Mimořádně citlivý lokační přístroj dobře pracuje i v zastíněném prostředí, zvládá sledovat hledanou trasu i při souběhu několik vedení nebo křížení.

Firma Radeton je prvním distributorem lokátorů nové generace

Tyto nejnovější lokátory RD8100 představují špičku vývoje v tomto segmentu. Při poruše dokáží rychle nalézt místo poškození na vedení s přesností na jeden centimetr. Dostatečně velký displej je krásně čitelný i na přímém slunečním svitu. Technici, kteří mají za úkol vyznačit lokátory správnou trasu, ocení, že měření hloubky i velikost proudu je stále on-line. Z podzemí dostávají více informací díky novým harmonickým filtrům. Česká společnost Radeton je prvním distributorem, který dostal sadu lokátorů nové generace. Při testu ocenil nové funkce i větší spolehlivost oproti současným modelům.

Témata: lokátor RD8100, lokátory, lokalizace | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.