České tradiční křišťálové lustry patří do každého interiéru

České křišťálové lustry jsou doslova legendární. Tradice jejich výroby již téměř po 300 let představuje pro skláře možnost předvést světu své vrcholné umění. Český křišťálový lustr během historie prošel řadou změn a vylepšeními, až dospěl do současnosti.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 21.5.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - I přes svůj moderní vzhled si však stále zachoval punc tradice, která se opírá o historické podklady. Dokazují to kupříkladu i moderní křišťálové lustry pocházející z rodinné firmy TITANIA LUX, mistra na luxusní křišťálové lustry.

Luxusní lustry TITANIA LUX

Tradičního českého výrobce křišťálových lustrů naleznete v Železném Brodě, v typicky sklářském městečku, které se nachází pouze jednu vlakovou zastávku od Malé Skály, pár kilometrů od Jablonce nad Nisou a asi 100 kilometrů od Prahy. Lustry TITANIA LUX jsou oblíbené nejen u nás, ale i jinde v Evropě, v Rusku a dokonce i mimo Evropu. Nosnou konstrukci lustrů si společnost vyrábí sama, na ověsy pak používá komponenty od světové špičky Preciosy z Kamenického Šenova anebo také Swarovského křišťál. Vybrané lustry TITANIA LUX se pyšní bezolovnatým křišťálem v polobroušeném i v celobroušeném provedení. Značka umožňuje nejen výběr z katalogu, ale i výrobu přímo na míru. Firma se kromě produkce nových "kousků" věnuje i repasi a opravě starších lustrů, včetně ultrazvukového čištění.

Křišťálový lustr patří i do moderního interiéru

České křišťálové lustry naleznete po celém světě, kde se s nimi můžete setkat v různých honosných komerčních nebo vysoce frekventovaných budovách. Křišťálové lustry se však nehodí pouze na zámek a honosných sálů, ale i do moderních soukromých interiérů. Těmto dominantním svítidlům to ohromně svědčí například v prostorných chodbách, v jídelnách, obývacích pokojích nebo ložnicích. Zkusit to s nimi však můžete třeba i v koupelně nebo v zimní zahradě.

Křišťálový lustr je klenotem každého interiéru, který není možno přehlédnou a jenž umí navodit velmi příjemnou atmosféru. Při odpovídající péči se touto nádherou mohou kochat i následující generace. Koupě křišťálového lustru je proto vždy dobrou investicí.