Kopačky Nike jsou před konkurencí vždy o krok napřed

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 21.5.2014 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Pokud se podíváte, jaké kopačky před svými zápasy obouvají nejlepší fotbalisté světa, v drtivé většině případů to jsou kopačky Nike. A to už určitě není náhoda. Každý fotbalista potřebuje, aby mu dané kopačky naprosto vyhovovaly v každém ohledu. Ať už se jedná o využitý materiál, střih, tvar nebo design. A o kopačkách Nike je všeobecně známo, že jsou před konkurencí stále napřed. Jak je to možné?

Neustálé inovace technologií a zkoumání trhu

Společnost Nike si je vědoma svého postavení na trhu s kopačkami. Samozřejmě ví, že kopačky Nike jsou velmi žádaným zbožím a oproti konkurenci mají navrch. To jim ale nebrání v neustálém vývoji. Pokud by vývojáři usnuli na vavřínech, konkurence by je jistě dohnala a možná předhonila. To firma nechce dopustit a chce zachovat postavení svých kopaček i nadále. Stále se tedy snaží přicházet s moderními inovacemi pro nové modely tak, aby si postavení na trhu udržela co nejdéle. Některé konkrétní řady kopaček si představíme blíže.

Řada Mercurial s dokonalým citem pro hru

Kopačky Nike Mercurial mají hlavní přednost v tom, že dokonale padnou na jakoukoliv nohu. Díky svému unikátnímu tvaru může hráč, který je obléká, mít absolutní kontrolu nad míčem. Skvěle míč cítíte a také lépe cítíte trávník. Váš cit pro hru se tak automaticky zvyšuje.

S T90 je střelba na cíl hračka

Pokud patříte mezi vyhlášené kanonýry a chcete, aby vám kopačky pomohly dávat ještě větší množství gólů, můžete volit Nike T90. Tyto kopačky jsou totiž navrženy pro opravdové ostrostřelce. Vynikají zejména přesností střelby. Kam zamíříte, tam prostě balon poletí za každého počasí.

Nike Tiempo pro častý kontakt s míčem

Pokud patříte k dirigentům hry a často se dostáváte do kontaktu s míčem, je zapotřebí materiál nejvyšší kvality. A právě ten nabízí kopačky Nike Tiempo, které jsou vyrobeny z pravé kůže. Cit pro míč je tedy maximální, hmotnost kopaček minimální, kopačky minimalizují riziko prokluzu při kličkách, chrání při nárazu a jsou velmi pohodlné.

Kompletní nabídku všech řad kopaček Nike s detailním popisem najdete na www.sportmade.cz.

Témata: kopačky Nike | Region: ČR