Jak si vybrat ten správný sprchový kout

Zadavatel: Magieprirody.cz | 21.4.2016 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Sprchové kouty jsou skvělým řešením v koupelnách. Sprchování nejen šetří vodu, ale také prostor v koupelně. Sprchové kouty jsou ideální volbou pro rychlou a pohodlnou hygienu a také například i v koupelnách pro prarodiče.

Dnes Vám představujeme nejčastější typy sprchových koutů spolu s výhodami a doporučeními, do jaké koupelny se nejvíce hodí.

Sprchové boxy jsou ideálním řešením pro malé koupelny. No nejen to! Moderní sprchové kouty jsou doslova rájem pro relaxaci po namáhavém dni nebo naopak ideálním místem na ranní nabití se energií. Sprchový kout se už dávno neomezuje jen na zděnou stěnu s odtokem ve spodní části. Dnes si ho můžete vyskládat zcela podle svých představ, od vaničky, zástěny, dveří až po masážní trysky.

Sprchové dveře do niky

V prostorově atypických koupelnách s výklenky, zděnými stěnami je skvělým řešením vbudovaný sprchový kout, tzv. nika, který je prostě zřízen sprchovými dveřmi. Nika není koupelnové jméno, je to název pro prostor mezi dvěma stěnami.

Sprchové dveře do niky jsou velmi zajímavým architektonickým řešením. Při dobrém návrhu koupelny dokážou poskytnout komfort prostoru a údržby a zároveň atraktivní vyřešit celkový design koupelny.

Sprchový kout má řadu výhod, praktických, designových a uživatelských. Každá koupelna je unikátní a je dobré nechat si poradit při výběru. Podívejte se na nabídku sprchových dveří do niky a i dalších v jiných rozměrech na webu levna-koupelna.cz. Pokud tedy renovujete koupelnu, nebo si ji právě zařizujete, využijte služeb této společnosti. Všechny výrobky jsou velice kvalitní za přijatelné ceny. Na jejich webu najdete taký jiné koupelnové příslušenství i různé články, které Vám pomůžou s rekonstrukcí Vaší koupelny.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz