Společnost BroadSoft oznamuje účast na Jefferies 2016 Technology Conference

Zadavatel: Marketwired, LP. | 21.4.2016 | Telekomunikace, IT

GAITHERSBURG, Maryland, USA – (Marketwired / Pressweb – Apr 19, 2016) – Společnost BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že se Jim Tholen, její finanční ředitel, zúčastní Jefferies 2016 Technology Conference v Miami ve středu 11. května 2016 v 10:30 EDT.

Živé internetové vysílání události bude k dispozici na webových stránkách společnosti BroadSoft:http://investors.broadsoft.com/events.cfm. Tento webcast bude na stránkách BroadSoft k dispozici 90 dní od data prezentace.

O společnosti BroadSoft
BroadSoft je přední poskytovatel cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb přes mobilní infrastrukturu, pevné linky a rozvody kabelové televize nabízet všechny druhy komunikací (Unified Communications) prostřednictvím svých sítí na bázi internetového protokolu. Základní komunikační platforma společnosti umožňuje poskytovat řadu podnikových a spotřebitelských volání, posílání zpráv a sdílených komunikačních služeb, včetně zajištění soukromých pobočkových ústředen, videohovorů, textových zpráv a sloučených služeb přes mobilní sítě a pevné linky. Další informace naleznete na stránkách http://www.BroadSoft.com.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Kontakty:
Pro další informace kontaktujte:

Vztahy s investory
Chris Martin
+1-561-404-21300
cmartin@broadsoft.com

Vztahy s médii / oborovými analytiky
Brian Lustig
Bluetext PR pro BroadSoft
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com