Jičínský DVDeshop.cz boduje u uživatelů Heuréky, chválí si rychlost, přístup k zákazníkům i kvalitu dopravy

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 21.4.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Nalézt spolehlivý, vstřícný a především skutečně kvalitní internetový obchod je v dnešní době čím dál tím složitější. Díky srovnávačům cen, poskytujícím prostor pro skutečné zákaznické recenze jako například Heuréka.cz, se spotřebitelé mohou snadno zorientovat, který eshop jim zboží opravdu dodá a s jak kvalitními službami mohou počítat. Hodnocení je naprosto nezávislé, neboť jej samotný obchodník nemůže ovlivnit jinak než poskytnutím těch nejlepších služeb. Tedy vysoké rychlosti dodání, vstřícného přístupu k zákazníkům i poskytnutím kvalitní dopravy, která dodá zboží v pořádku a především disponující stejným zákaznickým komfortem jako samotný obchodník. Souhrnné hodnocení se pohybuje v procentech, přičemž zákazník by měl zbystřit, pokud toto procento poklesne pod 90 procent. Rozhodně se v takovém případě vyplatí pročíst negativní recenze a zjistit, s jakými problémy se na straně obchodníka setkali nespokojení zákazníci.

Jičínský DVDeshop.cz, zaměřující se prodej levných DVD do celé ČR, si od svých zákazníků vysloužil vysoké hodnocení, které se v současnosti pohybuje na 95 procentech. Získal dokonce certifikát Ověřeno zákazníky, označující internetové obchody, kde zákazník nákupem neprohloupí. Certifikát je udílen internetovým obchodům s velkým počtem pozitivních hodnocení. Současně toto hodnocení musí být dostupné i po udělení certifikátu, takže pokud v eshopu nakoupíte, i vám do 10 dnů od nákupu dojde email, ve kterém zhodnotíte dodací lhůtu, přehlednost eshopu, kvalitu komunikace a kvalitu dopravy. Díky této zpětné vazbě se internetový obchod DVDeshop.cz etabloval mezi nejkvalitnější prodejce DVD u nás.

Široký výběr a garance při nákupu v DVDeshop.cz

Zákazníci si mohou vybrat z širokého sortimentu od DVD ve slevě nebo výhodných kolekcí (zvláště v případě seriálových řad nebo filmových kolekcí) přes širokou paletu žánrů včetně pohádek pro děti nebo DVD edic České televize až po další DVD novinky. Nakupující mohou uplatnit garanci nejnižší ceny, která jim dodává jistoty, že nakupují skutečně levně. Pokud naleznou konkrétní DVD na internetu levněji, eshop jim poskytne výhodnější cenu. Jelikož se jedná o internetový obchod, poskytuje standardní zákonné garance jako možnost vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů od nákupu. Navíc při nákupu nad 1500 Kč si zákazník nemusí lámat hlavu s cenou dopravy, protože ta je pak zdarma. Co mohou někteří vnímat negativně, je poplatek 29 Kč za přijetí a zpracování platby za zboží, ať už bankovním převodem, dobírkou nebo hotově při předání zboží. Vyvážit to může garance expedice již v den objednávky. Pak už vše záleží na rychlosti zvoleného způsobu dopravy.

Zákazníci oceňují kvalitu služeb

Seriózním přístupem k prodeji si jičínský DVDeshop vysloužil přízeň svých zákazníků a vysoké hodnocení na Heuréka.cz. Přednostmi obchodu jsou rychlost dodání, kdy všechny způsoby dodání balík doručí nejpozději do 3 dnů, obvykle však dříve a některé jako expresní balík od České pošty i do druhého dne při objednání do 14 hodin v pracovních dnech. Eshop reaguje na všechny podněty svých zákazníků, kdy v případě nedorozumění ihned nabízí možnost zboží do 14 dnů od nákupu vrátit a peníze vyplácí zpět. Z nákupu mohou mít zákazníci i dobrý pocit, protože obchod pomáhá potřebným dětem a rodinám zasíláním pravidelného měsíčního příspěvku nadaci Dobrý anděl. Ta přerozděluje zaslané dary rodinám, které přivedla těžká nemoc do finanční tísně. Aktuální čísla (počty rodin a měsíční příspěvek) jsou dostupná na stránkách nadace Dobrý anděl. Navíc pokud se zákazník registruje, má už automaticky 3 procentní slevu. Oproti jiným formám nákupu levných DVD třeba přes inzeráty nebo různé aukce se jedná o velmi bezpečný a zejména rychlý způsob nákupu, který si chválí stovky spokojených zákazníků.