Správa nemovitostí vám pomůže s provozem činžovního domu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.1.2022 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí je specifickou službou, které nabízejí některé realitní kancelář. Jedná se víceméně o balíček menších, dílčích služeb, které v sobě kombinují jako hlavní efekt maximální ochranu podnikatelů a zároveň i pomoc s nepříjemnými povinnostmi.

V hlavním městě Praze, je potřeba takové podpory ještě mnohem větší. Je tady ohromná nabídka i poptávka na trhu, což často vyústí kupříkladu ke krátkodobým pobytům, které jsou vždycky riskantnější. Všem podnikatelům, kteří jsou v Praze připraveni pronajímat svoje činžovní domy, je k dispozici naše realitní kancelář happyhouserentals.com. S námi, se nemusíte bát žádných nepříjemností a problémů.

Dokážeme obsadit nemovitost a ohlídat klienty

Dvě nejvíce problematické součásti celého pronajímání nemovitosti, jsou její obsazení a následná komunikace s klienty. Obsadit nemovitost s malými, nebo žádnými požadavky, je sice rychlé a poměrně jednoduché. Riskujete ale, že si do nemovitosti vpustíte lidi, kteří v žádném případě nehodlají plnit svoje závazky.

V tom případě přichází druhá část problémů, které přicházejí hned potom. Následná komunikace a vybírání nájemného. To vše je bohužel denním problémem všech, kteří pronajímají nemovitosti ve větším měřítku. S námi se ale nemusíte tohoto stavu už nikdy více bát!

Jak to vlastně dokážeme?

Určitě se ptáte, jaké použijeme materiály. Činžovní domy Praha nabídne v dost hojném počtu, takže je už na začátku nutné pracovat s dobrou propagací, o kterou jsme schopni se postarat. S námi tak máte jistotu, že vaše nemovitost bude v nabídce rozhodně vidět. To ale neznamená, že do ní vezmeme každého. Každý potencionální ubytovaný naopak projde kontrolou přes všechny dostupné registry. Na základě toho, jsme schopni efektivně zkontrolovat a přepočítat bonitu potencionálních klientů.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484