Dobrá adresa a nejenom to

Služba poskytnutí sídla firmy
Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 2.1.2016 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Sídlo firmy je podmínkou pro zápis každé společnosti do obchodního rejstříku. Sídlo tedy má každá společnost. Umístění sídla je však navíc součástí firemní prestiže. Proto je vhodné, aby umístění sídla pro svou společnost věnoval každý podnikatel náležitou pozornost.

V souladu s platnou legislativou může v současnosti mít každý podnikatel sídlo své firmy na jakékoli adrese bez ohledu na to, jestli se na této adrese fyzicky zdržuje on osobně nebo zda na ní jsou umístěny jeho kanceláře či provozovny. Důležité je, že na adrese sídla je korespondenčně dostupný. Samozřejmě základní podmínkou pro umístění sídla na nějakou adresu je získat souhlas majitele příslušné nemovitosti s umístěním tohoto sídla.

Pro podnikatele, kteří mají zájem o dobrou adresu pro sídlo své firmy, nabízí naše společnost oblíbenou službu poskytnutí sídla firmy. Tato služba eliminuje riziko spojené s umístěním sídla na adresu vlastního bytu, poskytuje možnost vybrat pro firmu adresu dostatečně prestižní a reprezentativní a vedle toho nabízí často i služby virtuální kanceláře. Tu využijí zejména takoví podnikatelé, kteří k provozu své firmy kancelář nevyužívají příliš často.

Co znamená virtuální kancelář? Především přináší podnikateli úspory za pronájem skutečné kanceláře, zároveň je pro něj zajištěn příjem pošty, příjem telefonických vzkazů, e-mailové avízo o došlé poště, možnost vyzvedávání došlé pošty a některé další administrativní úkony.

Sídla pro firmy na adresách, které poskytují Profispolečnosti.cz s.r.o., jsou vždy označena jménem a identifikačním číslem klienta, je na nich umístěna poštovní schránka a je zaručeno, že svou poštu každý klient dostane včas. Naše sídla jsou umístěna na prestižních pražských i mimopražských adresách a každému podnikateli, který je využije, pomohou nejenom zvýšit prestiž jeho firmy, ale mohou přispět i ke snížení pravděpodobnosti kontrol z finančních úřadů. Umístění sídla firmy by neměl žádný podnikatel podcenit.

Témata: sídlo společnosti, sídlo firmy | Region: ČR

Profispolečnosti.cz s.r.o.