Centrum pro strategické studie a výzkum Spojených arabských emirátů v roce 2014 slaví své 20. výročí

Zadavatel: Marketwired, LP. | 3.1.2014 | Politika, společnost

NEW YORK, NY--(Marketwired /Pressweb - Dec 20, 2013) - Centrum pro strategické studie a výzkum Spojených arabských emirátů (ECSSR) oznámilo na tiskové konferenci v Abú Dhabí začátkem tohoto týdne, že v roce 2014 bude slavit své 20. výročí. ECSSR bylo založeno v roce 1994 Jeho Výsostí šejkem Chalífa ibn Saíd an-Nahaján, který zastává úřad prezidenta SAE. V současnosti je ECSSR prestižním světovým výzkumným institutem, který se zaměřuje na bezpečnostní, ekonomické a sociální otázky týkající se SAE, regionu i světa.

V komentáři k této zprávě, Dr. Jamal Sanad Al - Suwaidi, generální ředitel ECSSR, řekl: „ECSSR běží o závod s časem v dosahování výsledků a při podpoře rozhodování na nejvyšší úrovni, aby tak sloužila společnosti v SAE, Radě pro spolupráci arabských států v Perském zálivu, arabskému regionu a celému světu, jakož i při investování do rozvoje národních lidských zdrojů pro účely vědeckého výzkumu. Tyto výsledky svědčí o výjimečnosti charakterizující posledních 20 let činnosti ECSSR.”

Od roku 1994 ECSSR vydala 20 tisíc výzkumných a politických dokumentů, uspořádala 800 akcí, včetně konferencí a sympozií, provedla 250 průzkumů veřejného mínění a anket, získala stovky hodnostářů a akademických pracovníků a vyškolila více než 400 výzkumníků původem z Emirátů.

Výroční konference o energii a vzdělávání organizované centrem získaly široké regionální a mezinárodní uznání. Od svého vzniku akce pořádané ECSSR přilákaly více než milion účastníků a více než pět milionů lidí četlo písemné práce vydávané centrem.

V komentáři k významu centra pro SAE, prezident ECSSR  Jeho Výsost šejk Chalífa ibn Saíd an-Nahajána, řekl: „Spojené arabské emiráty dosáhli obdivuhodný statut tím, že se spoléhají na jasnou strategii, národní plán práce a loajálné občany, kteří rozhodují a realizují přijaté strategie a plány, aby pomohli své zemi dosáhnout vytyčených cílů.”

Centrum přispívá strategickými analýzami a zvyšuje povědomí veřejnosti v otázkách celosvětového významu a zároveň poskytuje doporučení a pokyny vládním úředníkům Spojených arabských emirátů v otázkách národní a regionální stability a bezpečnosti. Práce ECSSR je rozdělena do pěti prioritních oblastí: SAE , Perský záliv, arabský svět, Asie a mezinárodní pole.

V průběhu roku 2014 centrum zorganizuje 3 přednášky měsíčně, které přednesou vysokoprofilové, mezinárodně uznávané osobnosti a bude hostovat kooperativní akce ve spolupráci s akademickými partnery, mezi které patří: pařížská univerzita Sorbonna, detašované pracoviště v Abú Dhabí, německý Marshallův fond, Centrum islamistických studií při univerzitě v Oxfordu, University of Utah, University of Maine, Akademie národního hospodárastva a vlády Ruské federace, čínský Institut soudobých mezinárodních vztahů a nizozemský Institut mezinárodních vztahů, mj.

V roce 2014 ECSSR vyhlásí novou výzkumnou soutěž - Saídovou cenu v oblasti vědeckého výzkumu. Centrum plánuje zvýšit své výzkumné výstupy a rozšířit řadu konferencí a vzdělávacích partnerství ve snaze usnadnit nepřetržitý dialog o současných nejpalčivějších otázkách. Také plánuje zdvojnásobit publikaci knih a časopisů a rozšířit svou akademickou síť prostřednictvím další spolupráce s OSN a jejími dceřinými organizacemi.

Pro více informací navštivte www.ecssr.com

Kontakt:
Adam Friedman
adam@
917.675.6250

Témata: ECSSR | Region: Evropa

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired
13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Spojené státy
cs@marketwired.com