Cestování a práce v zahraničí

Zadavatel: SUITU websites SE | 2.1.2014 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Toužíte procestovat svět, ale vaše peněženka vám to nedovolí? Cestování bývá mnohdy finančně náročné, a proto stále více českých cestovatelů nejprve odjíždí do zahraničí za prací. Výdělek z práce v zahraničí pak mohou použít na poznávání cizí země. Víte, kam máte za prací odcestovat?

Mezi oblíbené země nabízející práci v zahraničí již nepatří pouze země, ve kterých se mluví anglicky (top země jsou Anglie, Skotsko, práce v USA), ale také země jakou jsou Itálie, Španělsko, Řecko, Švýcarsko a Německo. Seznam zemí umožňující zajímavou pracovní zkušenost mimo Českou republiku se stále rozšiřuje, a tak je jen na vás, kterou zemi se nakonec rozhodnete blíže poznat. S konečným výběrem vám může mimo jiné pomoci specializovaný portál o práci v zahraničí a cestování – Czechtimes.cz.

Reportáže z cest, autentické rozhovory

Portál Czechtimes se zaměřuje na získávání autentických informací, jež se týkají práce v zahraničí a cestování po celém světě. Prostřednictvím rozhovorů s lidmi, kteří si vyzkoušeli na vlastní kůži práci v Evropě, Americe či v jiné části světa se dozvíte zcela jedinečné informace, které můžete zužitkovat ve svůj prospěch. Inspirujte se v článcích, rozhovorech a reportážích z cest! Podívejte se zprostředkovaně do Andalusie, navštivte tropický ráj Mauricius nebo si přečtěte, co vše obnáší práce animátorky na Ibize.

Témata: práce v zahraničí | Region: Svět

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SUITU websites SE

Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
podpora@suitu.cz
+420 273 134 757
Obrázek uživatele Suitu-News
Specialista na tvorbu webových stránek. 
SUITU websites SE
Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Česká republika
obchod@suitu.cz
Tel: +420 273 134 757