Průmyslové ultrazvukové čističky udělají práci za Vás!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 21.12.2017 | Obchod, e-commerce

Musíte se každý den potýkat s náročným a častokrát i neefektivním odstraňováním mastnot a nejrůznějších nečistot z předmětů? Pak by se Vám jistě hodil pomocník, který se o veškeré náročné čištění postará za vás. Tím pomocníkem jsou průmyslové ultrazvukové čističky, se kterými se již běžně setkáte v průmyslových halách, výrobnách a skladech.

Princip čištění

Ultrazvukové čističky jsou přístroje mnoha různých velikostí, které jsou tvořeny generátorem, vanou, krytem a síťovým přívodem. A ultrazvukové čištění probíhá díky chemickému procesu, který vzniká uvnitř čističky. Proces je rovnoměrný, naruší mastnoty a nečistoty, které jsou následně mechanickou energií odstraněny. Mechanická energie vzniká ultrazvukovým měničem, který je součástí vany čističky.  Celý proces čištění je však ovlivněn kmitočty, teplotou čistícího média, objemem čistící vany a výkonem ultrazvukového generátoru.

Proč čistit ultrazvukem?

Ultrazvukové čističky a čištění pomocí ultrazvuku sebou nese celou řadu výhod. Začneme efektivitou. Díky tomu, že vložíte předmět do čističky, sami budete mít prostor na to se věnovat jiným činnostem a zároveň máte zaručeno, že předmět bude kvalitně a precizně očištěn. Nemusíte se obávat žádného mechanického poničení, což velmi oceňujeme. Ohled můžeme brát i na cenu přístrojů, které jsou velmi příznivé.

Využití čističek

Použití čističek můžete vidět napříč všemi obory a oblastmi. Čemuž jsou i čističky uzpůsobeny. Setkat se s nimi můžete ve zdravotnictví, zlatnictví, hodinářství, instalatérství, kancelářských prostorech, autoservisech, ale i potravinářském průmyslu. Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodné čističky, navštivte ultrazvuk.eu, kde Vám specializovaný tým pomůže a objasní Vám jakékoliv Vaše dotazy.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484