Dveře do bytu – na nich záleží

Dveře do bytu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 21.1.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Vadí vám hluk na chodbě nebo v dalších domovních prostorách? Musíte mít kvalitní dveře do bytu. Na nich opravdu záleží. Dveře do bytu musí být pevnější než interiérové dveře, protože musí odolávat jiným vlhkostním podmínkám na obou stranách, tedy jak v interiéru, tak na chodbě, kde je vyšší vlhkost a nižší teplota. Musí být mechanicky pevnější, protože jsou ochranou proti nezvaným návštěvníkům. A nebojte se, nemusí být ani drahé. Kvalitní dveře se dnes vyrábějí v daleko nižších cenových relacích díky moderní technologii.

Dveře do bytu volte podle charakteru chodby či venkovních prostor

Na dveře do bytu kladete často stejné nároky jako na vchodové dveře do domu. Dveře do bytu se vyrábějí v několika druzích, jako rámové vchodové dveře, rámové deskové dveře, retro vchodové dveře a moderní vchodové dveře.   Dveře do bytu mají vždy pevný rám s MDF výplní nebo v různé míře prosklenné. Dveře do bytu z chodby v bytovém domě jsou vhodnější jako plné. Pokud si pořizujete dveře v domě, kde není tak výrazná změna teploty, stačí vám interiérové dveře upravené na povrchu CPL laminátem. Tato úprava zajišťuje větší odolnost vůči chemikáliím, otěru či nešetrnému zacházení.

Pevné dveře do bytu bývají s izolační vrstvou a kryté vysoce odolným nátěrem

Dveře do bytu, které mají podobnou funkci jako vchodové dveře do domu, volte raději částečně masivní a podýhované. Rámové skeletové dveře mají pevnou konstrukci, která odolává prohýbání. Většinou jsou s izolační vložkou z polyuretanové pěny. Povrch je kryt mimořádně odolnou lazurou. Dveře do bytu mohou být vysoce moderní. Na jejich povrch se používají lazurové barvy, které připomínají dřevo, nebo mohou být v barevné škále RAL. Každé dveře do bytu mají dvojité těsnění a další těsněni u hliníkového prahu.

Témata: dveře do bytu, dveře, dveře rychle, dveře levně | Region: Středočeský kraj

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2