Co je důležité vědět o správě nemovitostí?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 21.10.2022 | Reality, bydlení

Správa nemovitostí se dostala na pozici jedné z těch nejvyhledávanějších a nejčastějších realitních služeb. Díky svým možnostem nabízí lidem bezpečné podnikání, přičemž rizika v drtivé většině případů musí řešit a případně i platit realitní kancelář.

Spousta lidí ale tomuto konceptu nevěří, nebo se mu dokonce vyhýbá. Z vlastní zkušenosti přitom víme, že tím důvodem je pouze neznalost služby jako takové. Dnes vám tak předvedeme několik nejdůležitějších věcí, které musíte o správě nemovitostí vědět.

Pevně dané mantinely nakládání s nemovitostí

Mnozí se bojí takové služby především proto, že se při jejím zpracovávání podepisuje plná moc. Ta se podepisuje málokdy, ale v tomto případě je extrémně důležitá. Ať už je předmětem správa činžovních domů, nebo jen správa bytů, tak je plná moc základem služby. V rámci ní je totiž přesně určený rámec toho, co realitní kancelář smí a nesmí. Ochráněn je tak jak náš klient, tak i my, protože si navzájem nesmíme zasáhnout do kompetencí.

Peníze dostanete vždy podle plánu

Zásadním důvodem, proč si vybrat takovou službu, je právě finanční stabilita. A té mnozí nevěří kvůli tomu, že to vypadá až příliš jednoduše. Jenže ono to jednoduché i doopravdy je. Peníze totiž z naší strany obdržíte ve sto procentech případů tak, jak je určeno. Pokud přitom nikdo nezaplatí, nebo není nemovitost zcela využití, je v tento moment jenom náš problém.

Nezasáhne vám do financí

Správa nemovitostí je službou, což automaticky znamená, že se za ní musí také platit. Jenže na naše klienty nebudou čekat žádné pevné částky podle jednoznačného ceníku. Zcela naopak se snažíme o to, abychom mohli klientům nabídnout individuální řešení se vším všudy. Proto je při ceně zohledněno to, jaká služba se užívá, jaký je váš rozsah podnikání a pochopitelně i to, kolik se z podnikání očekává čistého výdělku.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484