Potřebujete pomoci vyznat se v realitní džungli v Praze? Jsme tady přesně pro vás!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 20.10.2022 | Reality, bydlení

Ať už máte zkušenosti z předchozího podnikání v realitách, nebo jdete do byznysu jako nepopsaná kniha, tak vás při prvním kontaktu s pražským ekosystémem nejspíš bude čekat překvapení. Ačkoliv se to totiž nezdá, tak je Praha velice složitým místem, kde je opravdu i realitní trh trochu jinak nastavený, než je tomu ve zbytku republiky.

Pro mnohé je to tak šokem, který nakonec znamená jejich ustoupení z trhu. To je ale ohromná chyba! Mimo vysoké náročnosti totiž Praha nabídne ještě další důležitou věc, kterou je velký potenciál a možnosti skvělého zaopatření.

Pomůžeme vám s nákupy i prodeji nemovitostí!

Nákupy i prodeje nemovitostí pochopitelně mají mnohá rizika. Jakmile spolupracujete s profesionály, tak je většina rizik okamžitě pryč, ale jednu tu stále nenápadně zůstává viset ve vzduchu. Tím rizikem je pochopitelně to, jestli budete prodávat či nakupovat za adekvátní cenu. Nikdy není příjemné draze nakoupit, nebo levně prodat.

V Praze cenu ovlivňuje spousta aspektů. Samotné druhy nemovitostí jako jsou kanceláře, skladové haly nebo činžovní domy Praha sice nabízí v širokém spektru. Ale také je většinou velice rozdílná cena podle mnoha specifikací, kterých je zapotřebí si všímat.

K ruce i pro majitele a developery

Naše realitních kancelář ale neposkytuje pouze služby, které jsou cílené na prodeje a nákupy. Udržet se na pražském realitním trhu totiž dokážeme také majitelům nemovitostí. Naše společnost happyhouserentals.com dlouhodobě jako jednu ze stěžejních služeb nabízí takzvanou správu nemovitostí. Díky správě nemovitostí můžeme pomoci bránit majitele a provozovatele nemovitostí před těmi nejčastějšími riziky a problémy, které je mohou potkat. Díky tomu tak můžete podnikat, aniž byste byli vystavení častým nebezpečím a komplikacím.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484