Vaše opora při nákupech, prodejích i provozech činžovních domů v Praze

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 20.10.2022 | Reality, bydlení

Chytrý podnikatel se vždycky snaží na trhu najít takovou oblast, ve které je jednoznačně nedostatek možností. Jednou z oblastí, kde jsme se s takovým nedostatkem možností mohli rozhodně potkat, jsou právě bytové jednotky. Již dlouho roky se totiž Praha potýká s nepříjemností, že je výrazný nedostatek bytů v cenových hladinách pro nově přicházející, nebo mladé studenty.

Pro podnikatele jsou tak velice zajímavou záležitostí činžovní domy, které nabízí právě nejlepší a cenově nejdostupnější bytové nabídky pro příchozí a mladé. Jejich provoz ale není žádná legrace, pokud nemáte opravdu silného partnera!

S námi nakoupíte i prodáte výhodně!

Ono se sice dá říct, že jsou činžovní domy jednou velkou kategorií. Ale stejně tak jako kdekoliv jinde, dokáže i tady činžovní domy Praha cenit naprosto jiným způsobem. Vždy se pochopitelně cena odvíjí podle toho, v jaké oblasti se činžovní dům nachází. Cena je ovlivněna ohromnou řadou faktorů, přičemž některé jsou pro Prahu specifické.

Díky tomu dokáží být mnohdy cenové nabídky nepříjemnou džunglí, ve které se horko těžko vyznává. Praha je ale oblastí, kde zcela naopak dokážeme právě my najít tu nejlepší cenu. A to díky více jak pětadvaceti letům praxe!

Pomůžeme také s provozem nemovitostí!

Naše společnost se ale pochopitelně nezabývá pouze samotnými prodeji a nákupy nemovitostí jako takových. Na našich stránkách happyhouserentals.com můžete najít celou řadu služeb, které svým klientům standardně poskytujeme. Mezi nejzajímavější služby právě pro majitele činžovních domů přitom patří správa nemovitostí. Správa nemovitostí funguje tak, že velkou část rizik a povinností za vás převezme realitní kancelář. Vše se točí kolem paušálního poplatku, který je vždy individuální přesně pro vás.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484