Změňte sen ve skutečnost a otevřete si autoservis

Spousta absolventů automechanického oboru pracuje ve výrobních továrnách či dílnách zcela jiného zaměření. Od svého vysněného povolání upustila ihned po ukončení školy, ačkoliv je tento obor perspektivní a neustále se rozvíjející.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 21.10.2015 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Pakliže jste se také minuli povolání a v hloubi duše toužíte po vlastním autoservisu, nyní máte možnost svůj sen proměnit ve skutečnost. Přestože vybavení autoservisu obnáší spoustu starostí a povinností, po zařízení automechanické dílny budete sklízet ovoce. V následujících řádcích vám napovíme, jak při výběru vybavení postupovat a na co nezapomenout.

Dovolujeme si vám představit společnost Profitrading s.r.o., která se při vybavování autoservisu či pneuservisu stane vaší pravou rukou. Drtivou většinu strojů má skladem a zajišťuje kompletní servis. Produktové portfolio ryze české firmy tvoří moderní stroje značky Golemtech, která se vyznačuje prvotřídní kvalitou a spolehlivostí.

Golemtech – synonymum pro vysokou kvalitu

Ve svém počátku se společnost Profitrading s.r.o. specializovala na dovoz vybavení pneuservisu a autoservisu ze zahraničí. Nicméně, kvalita byla nedostačující a provedení mnohdy nekorespondovalo s požadavky na praktické využití. Z tohoto důvodu se firma rozhodla založit vlastní značku, pro kterou zvolila dnes notoricky známý název Golemtech. V současné době je vybavení značky Golemtech nenahraditelnou součástí mnoha významných autoservisů a pneuservisů.

Prvotřídní zpracování, precizní kvalita, bezkonkurenční ceny, dlouhá životnost – přesně tak by se dala v několika slovech charakterizovat značka Golemtech, která může zdobit i váš nový koutek pro opravu automobilů.

Vývojářský tým pracuje na nových inovacích, neboť společnost chce svým klientům vždy nabídnout nejmodernější řešení. Profesionální konstruktéři využívají ke své práci 3D programy se simulacemi, v nichž sestavují revoluční zařízení. Konečně si můžete splnit svůj klukovský sen a pracovat s auty.