Katrin Inclusive: Moderní zásobníky pro vaši hygienu!

Zadavatel: BEOM.cz | 20.8.2018 | Zdraví
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Značka Katrin se již dlouhodobě řadí mezi velmi úspěšné a oblíbené dodavatele hygienických potřeb a zásobníků. Finská výroba myslí na ve od A do Z a proto můžete na jednom místě pořídit snadno a rychle vše, co na své toalety potřebujete. Český internetový obchod KatrinCz.Eu patří mezi stálé distributory hygieny Katrin, veškerý sortiment je zde skladem a především pak za příjemné, velkoobchodní ceny!

Zásobníky Katrin Inclusive v bílé a černé barvě

Nejnovější zásobníky Katrin Inclusive patří k velmi vyspělým, praktickým a elegantním kouskům na trhu vůbec. Ucelená řada nabízí široký sortiment. Najdete zde klasické zásobníky na toaletní papír, papírové ručníky, tekutá a pěnová mýdla, kosmetické kapesníky, osvěžovače vzduchu, průmyslové utěrky a mnoho dalšího. Veškeré zásobníky Katrin Inclusive naleznete v mnoha velikostech od nejmenších až po takzvané Jumbo. Co se designu týká, tato moderní řada produktů pro hygienu vyniká oblými tvary a kompletní sortiment je k dostání v bílé a černé barvě. Skladem jsou zde jak manuální zásobníky, tak i bezdotykové, nebo elektrické.

Zásobníky Katrin Inclusive včetně náplní

Na internetovém obchodě KatrinCz.Eu si pořídíte nejen zásobníky Katrin Inclusive, ale i veškeré náplně do nich určené. K dostání jsou jak jednotlivá balení, tak i velkoobjemová, díky nimž se zazásobíte na dlouho dopředu. Hygiena Katrin je vhodná pro menší i větší prostory. Tedy máme na mysli kanceláře, restaurace, školky, školy, rekreační areály, hotely i obchodní centra. Všichni mají možnost si zde vybrat řešení téměř na míru dle svých potřeb a míry návštěvnosti. Nakupujte pohodlně vše najednou zásobníky a dávkovače Katrin Inclusive, které splňují náročné požadavky a předpisy EU, které se vztahují na veřejné instituce, sociální zařízení a podniky.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz