Nakupujte u nás ty nejkvalitnější skladová vozidla v České republice

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 20.6.2022 | Auto-moto, logistika

Potřebujete koupit nové vozidlo jednoduše, rychle, a přitom bez problémů? Nechcete čekat na dlouhé dodání vozů, nebo riskovat že se jednoduše nedočkáte? Potom je tou nejlepší možností pro ty, co nechtějí investovat do ojetin, využití služby skladových vozidel.

Skladová vozidla jsou velice jednoduše řečeno zcela novými produkty. Nejde tak ani o ojetiny, ani o repasovaná vozidla. Na rozdíl od svých konkurentů z výrobní linky ale nečekají na svoje sestavení a výrobu. Jsou již dávno připraveny k tomu, aby si pro ně přišel jejich nový majitel.

Široký výběr nejpopulárnějších značek

Pochopitelně tou nejdůležitější součástí našeho sortimentu je dostatečný výběr vozidel. Jako skladové vozy vám nabídneme celou řadu nejpopulárnějších značek nejen u nás, ale také u našich sousedů.

Je tak naprostou samozřejmostí, že bez problémů najdete celou řadu vozů značek jako Škoda, BMW Audi, Renault a mnohé další, které jsou v našich končinách extrémně oblíbené. O šířce sortimentu se víceméně můžete přesvědčit sami na adrese carisin.cz.

Celá řada modelů i konfigurací

U samotných značek ale výhody našeho sortimentu rozhodně nekončí. Vedle toho můžete počítat také s tím, že vám nabídneme opravdu neskromné množství jednotlivých modelů u nejoblíbenějších automobilek. Vozidla přitom nemusíte vybírat jen podle značek a modelů, ale můžete k parametrům přidat i celou řadu barevných provedení nebo motorové výbavy.

Okamžitá dostupnost vozidel

Na rozdíl o objednávky v sériové výrobě, jsou všechna skladová vozidla v naší nabídce okamžitě k dispozici. Nemusíte tak opravdu na nic čekat a pokud je u vás vše připraveno, tak vůz můžete mít víceméně ještě ten samý den k dispozici. Naše společnost vám navíc vedle samotných vozidel může nabídnout asistenci i s financováním, díky síti kvalitních finančních partnerů.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484