Kovové schody, zábradlí? Zajistí kovovýroba

Kovové schody, zábradlí, kvalitní kovovýroba
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 20.5.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Potřebujete do vašeho bytového domu kovové schody nebo nové zábradlí? Pomůže vám kovovýroba firmy Promal Jílové u Prahy. Tento provoz zajišťuje veškerou výrobu kovových zařízení, prvků, dílů i jejich zpracování. Objednat si můžete nejen schody, zábradlí, ale i nová vrata, brány, branky, konstrukci na solární panely a další zařízení, sklepní ocelové kóje či kotce pro zvířata. Pracovníci firmy Promal provádějí veškeré zámečnické činnosti, například řezání kovů, frézování, broušení, svařování či zpracování plechů. Vyrábějí konstrukce pro skleníky i menší haly.

Kovovýroba – základem je přesná a spolehlivá práce

Kovovýroba vyžaduje přesnou a pečlivou práci, proto v tomto provozu pracují zkušení zámečníci s dlouholetou praxí. K dispozici jsou přesné a moderní stroje, které umožňují většinu úkonů týkajících se zpracování kovů. Výrobky či kovové díly zhotovují na základě přesných výkresů nebo po dohodě firma připraví vlastní dokumentaci podle vašich návrhů. Kovovýroba je základem výrobního portfólia firmy, Promal sází na přesnost, spolehlivost a vstřícnost k zákazníkům. V současnosti je zájem o instalace solárních panelů na střechy i fasády a k tomu je nutná ocelová konstrukce.

Promal vyrábí také klasické i automatické brány a ploty

Kovovýroba firmy Promal se rozšířila i na další produkty. Dnes je možné si u firmy objednat nejrůznější brány, samonosná či posuvná vrata, i celé oplocení. Samonosné brány jsou oblíbené nejen u nových staveb, ale i u starších domů. Nikdo totiž neodolá komfortu, který tyto automatické brány nabízejí. Díky elektronické řídicí jednotce lze brány otevírat na dálku buď samostatným ovladačem, nebo i mobilem. Kovovýroba se týká i oplocení, které zahrnuje stabilní kovové ploty včetně sloupků nebo i mobilní oplocení.

Témata: kovovýroba, ploty, brány, kóje, schody, zábradlí | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.