Správa nemovitostí jako univerzální pomocník pro developery i podnikatele

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 19.3.2021 | Reality, bydlení

Donedávna jen ojedinělá služba, kterou dnes nabízí poměrně dost zajímavých společností. Jednou z takových je například pražská happyhouse-sprava.cz, která se zabývá komplexními službami v rámci realitního podnikání. Součástí služeb jsou i jednotlivé druhy správy nemovitostí, které naprosto dokonale vystihují potřeby větších i menších podnikatelů.

Správa bytů pro jednu i více ubytovacích jednotek

Bytové jednotky jsou nejmenším rozměrem podnikání, pro které správu nemovitostí tyto společnosti nabízejí. Jsou tak i individuálně nastavené a naceněné tak, aby se i majitelům jednoho jediného bytu vyplatilo platit si správu nemovitostí s porovnáním vůči výdělkům z podnikání. Pochopitelně lze svěřit do správy nemovitostí i vícero bytů od jednoho majitele, které jsou rozprostřeny po jeho okolí.

Správa domů a činžovních domů

Pro majitele větších nemovitostí pak slouží o něco nákladnější, ale výrazně rozšířenější správa domů a správa činžovních domů. Správa je opět zaměřena obsahem svých služeb přesně na danou oblast nemovitostí a díky tomu nabízí ideální poměr ceny a výkonu.

Některé základy jsou ale pro všechny druhy správy nemovitostí víceméně stejné. Jako základ se můžete spolehnout především na to, že je správa nemovitostí založená na komunikaci s klientem a výběru správných nájemníků. Jedním z největších důvodů pro využití správy jsou tak selekce klientů s dobrou minulostí, a především bez finančních problémů.

Málokdy se tak stává, že by se do nemovitosti, která je svěřená do rukou realitní kanceláře dostávali nájemníci, co poškozují majetek a nedodržují smlouvy. V opačném případě, což se bohužel také může stát, je pak majitel nemovitosti zcela vyjmutý ze všech soudních i právních povinností. Na základě plné moci jej zastupuje realitní kancelář, která dokáže vyřešit problémy mnohem rychleji a efektivněji.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484