Co tvoří domov?

Zadavatel: GIT.cz | 20.3.2015 | Reality, bydlení
Co tvoří domov? Taky Rosty.cz
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Je vcelku jedno, zda bydlíte v rodinném domku nebo v panelákovém bytě, zda ho zařizoval architekt designovými kousky, nebo jste si pomohli svépomocí a vystačili se s tím, „co dům dal“. Hlavní je, zda se tam dobře cítíte. Je-li to pro vás pouze místo k bydlení, nebo opravdový domov. Zde je výčet toho, co pro mne tvoří domov.

Na prvním místě jsou to lidé, kteří tam s vámi žijí. Jejich vzájemná láska, úcta a tolerance. Můžete mít krásný byt, ale je to jedno, pokud ho nebudete sdílet s lidmi, které máte rádi a které respektujete. Jen tak bude z vašeho domova vyzařovat lidské teplo. Značná míra tolerance je nezbytná. Sdílíte životní prostor. A abyste spolu vyšli, musíte se vzájemně tolerovat.

Z vybavení jsou pro mne na předním místě dva kousky. Některé teď možná napadne pořádný gauč, na který se svalí ihned po příchodu z práce a neslezou až do nočních hodin. Jsou však jiné části nábytku, které mohou výrazně přispět k vytvoření domova. Postel. Pohodlná a prostorná postel. Místo, kde načerpáte energii do dalšího dne, kde se dobře vyspíte a probudíte se svěží a čilí, připraveni vytvářet pro své blízké opravdový domov. Stojí za to do tohoto kousku domova investovat. Nešidit se. Pořídit si kvalitní rošty do postele, zdravotní matrace, ortopedický polštářek, cokoli, co vám pomůže k vydatnému spánku.

Kromě postele je nezbytný velký jídelní stůl. Místo, kde se aspoň jednou denně sejde celá rodina. Je jedno, zda to bude večeře nebo snídaně. Důležité je, aby tu byli všichni společně, mluvili spolu, sdělovali si novinky ze svého každodenního života (podstatné i ty zdánlivě bezvýznamné).

A tím se dostávám k poslední ingredienci domova – k domácí kuchyni. Uvařte svým blízkým teplou večeři a uvidíte, že se po nich nebudete muset večer shánět po hospodách či po kamarádech. Budou doma, u rodinného stolu, se svými blízkými. A teplo domova se vytvoří tak nějak přirozeně…

Témata: Rošty do postele, Lamelové rošty, Motorové rošty, postele, Postele s úložným prostorem, Rozkládací postele, matrace, Zdravotní matrace, Matrace 120x200, Matrace 90x200 | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389