Hledáte informace o daních a účetnictví?

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.2.2015 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Řešíte, jak správně vést účetnictví nebo daňovou evidenci? Všechny potřebné informace na toto téma najdete na webu www.ucetni-danove-poradenstvi.cz, kde jsou pro vás připravené zajímavé články. Jedná se o nový portál zaměřený na problematiku účetnictví, daňové evidencí a daní. Najdete zde aktuální informace, které vám pomůžou v podnikání i mimo něj.

V sekci účetnictví jsou pro vás připraveny praktické informace o tom, jak účetnictví vést, co vše najdete v zákoně o účetnictví a jaké přináší novela tohoto zákona. Vedení účetnictví je povinné pro všechny obchodní společnosti zapsané v obchodním rejstříku. Živnostníci dávají většinou přednost daňové evidenci nebo uplatňují výdaje stanovené paušálem - procentem ze svých příjmů. Tento výpočet je totiž často nejvýhodnější a vždy nejrychlejší.

V kategorii s názvem daně pak najdete veškeré daňové novinky. Naleznete zde například články o daních z příjmů, které se týkají každého z nás. Na portál jsou navíc neustále přidávány nové články, takže se ho určitě vyplatí pravidelně sledovat.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1