600 kusů vysokozdvižné manipulační a skladové techniky je nově připraveno k okamžitému využití.

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 3.9.2013 | Auto-moto, logistika

Uničov (Pressweb) - Z hlediska tržního podílu, nejvýznamnější prodejce a poskytovatel souvisejících služeb v segmentu použité manipulační techniky v ČR i v regionu střední a východní Evropy, společnost VYSOKOZDIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. v současné době otevřela pro zvýšení zákaznického komfortu svou pražskou pobočku v areálu VGP PARKU Horní Počernice. Tímto krokem společnost zásadně rozšiřuje portfolio nabízených služeb, aby tak mohla garantovat jejich komplexnost a maximální dostupnost ve všech oblastech.

Profesionální poradenství poskytované týmem vyškolených odborníků je základem každého jednotlivého obchodního případu společnosti a přináší tak stálým i novým zákazníkům požadovanou rychlost, serióznost a především bezproblémovost obchodního procesu. Ať už se jedná o výkup nepotřebného zařízení nebo o nákup požadované manipulační techniky pro realizaci obchodně-výrobních záměrů konkrétních zákazníků. Financování připravené na míru podle individuálních potřeb, požadavků a možností je nedílnou součástí každé připravované nabídky.

Samozřejmostí poskytovaných služeb společnosti VYSOKOOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. je také doprava manipulační a skladové techniky na místo určení, vykládka pořízeného zařízení, včetně precizního zaškolení dedikovaných pracovníků obsluhy. Vysoce odborný záruční i pozáruční servis poskytovaný v servisních centrech společnosti nebo přímo u zákazníka je realizován díky vysoké míře držení náhradních dílů s možnosti zapůjčení VZV vozíku během opravy. Půjčovna manipulační a skladové techniky je plně připravena také pro pokrytí jednorázových kapacitních požadavků, případně pro řešení mimořádných situací, které mohou u zákazníků společnosti nastat.

E-shop s příslušenstvím a s náhradními díly, bazar vysokozdvižných vozíků jsou dalšími díly skládanky vysoce nadstandardní úrovně služeb, kterou společnost VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o. navíc doplňuje autorizovaným dealerstvím prestižní značky vysokozdvižné manipulační techniky japonského výrobce TCM corporation pro ČR a SR.

Témata: manipulační technika, bazar vysokozdvižných vozíků | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov