Jak na gelové nehty doma?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 23.9.2013 | Obchod, e-commerce

Uničov (Pressweb) -Mít krásné, dlouhé nehty není zase tak obtížné. Většina žen chodí do salonů a k manikérkám, kde si nechávají dělat nové ruce s pomocí gelových nehtů. Přitom ale při těch správných počtech, dospějete k názoru, že se více vyplatí pořídit si vlastní pomůcky na modeláž nehtů a udělat si je sama v pohodlí domova.

Vlastní nehty z gelu mohou mít mnoho podob. Jak si je nazdobíte a uděláte, tak budou vypadat. Základem je ale veškerá potřebná výbava. Můžete si pořídit buď některou základní sadu, které se prodávají v různé cenové relaci, podle toho, kolik položek obsahují. Základem jsou samozřejmě gely, dále šablony, pilníky, kopýtka, tipy, ale používá se také UV lampa k vytvrdnutí gelu, ovšem některé sady mohou tuto položku postrádat, gel totiž vytvrdne i bez ní, ovšem déle to trvá. Sady pořídíte již za částky kolem šesti set korun. Následně k nim můžete dokupovat další položky, podle toho, co budete chtít používat a jak se vaše schopnosti v tvorbě a dekorování nehtů budou zdokonalovat.

Čím se nehty zdobí

Nehty je možno po základním vytvarování nejrůznějšími způsoby nazdobit. K tomu se využívají pomůcky, jako jsou akrylové barvy, kterými si můžete na nehty cokoli namalovat, razítka na nehty, samolepky a vodolepky. Nehty můžete také polepit drahokamy nebo jinými ozdobami. Samozřejmě chce trochu praxe zvládnout obě ruce dobře nazdobit a je vhodnější začínat jednoduššími technikami a teprve postupně pokračovat k těm složitějším. Časem ale jistě zvládnete tvorbu a dekorování nehtů stejně jako některé profesionální manikérky, ovšem bude vás to stát podstatně méně. Nehty je totiž potřeba pravidelně opravovat, nejenom při případném poškození, ale také v rámci pravidelné údržby, která je nutná kvůli odrůstání vlastních nehtů. Při každé návštěvě salonu byste platili, vlastní opravy vás ale nic nestojí.

Témata: pomůcky na modeláž nehtů, nehty | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov