V čem vozíte svoje dítě?

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 26.11.2013 | Obchod, e-commerce

Uničov (Pressweb) - Ti nejmenší jsou velmi křehká a zranitelná stvoření. Je proto nesmírně důležité, aby byly pouze v bezpečném prostředí. Všechny dopravní prostředky pro malé děti by měly splňovat přísné nároky. Platí to pro kočárky, platí to pro autosedačky a veškeré další potřeby, kterými přepravujete své dítě.

Kočárků samozřejmě existuje na trhu celé množství. Jednak jsou k dostání klasické kočárky s odnímatelnou korbou, které lze využívat v různém věku dítěte, od základního pro ty nejmenší děti až po větší děti, které už v kočárku sedí. Některým maminkám ale mohou vyhovovat pro odrostlejší děti spíše sportovní kočárky, které mají vylepšenou konstrukci, s níž můžete vyrazit i do lehčího terénu a kočárek nebudete tlačit na sílu. Konstrukce je pevnější, lehčí, odolnější, kolečka kočárků jsou také terénější.

A co další typy kočárků?

Jestliže přemýšlíte, jaký kočárek pro své dítě pořídit, měli byste znát všechny možnosti, které se u kočárků nabízejí. Určitě sledujte kvalitu a také velikostní provedení a zkuste přemýšlet dopředu, aby vám kočárek vydržel co nejdéle a dítě z něj hned tak nevyrostlo. Některým rodičům se ale poštěstí mít rovnou dvě děti současně. Pak je potřeba vybrat vhodný kočárek pro dvojčata. Obyčejně je možné vybírat mezi kočárky pro dvojčata, které jsou koncipovány s korbami vedle sebe nebo za sebou, což je možná o něco praktičtější pro běžné procházky po městě, protože se lépe vlezete na chodník. Na druhou stranu pro starší dvojčata jsou pak lepší kočárky se sedačkami vedle sebe, protože za sebou jedno dítě sedící vzadu skoro nic nevidí.

A co lehké a skládací kočárky?

U kočárků, s kterými byste chtěli třeba i cestovat je potřeba hledět na jejich hmotnost a možnost složení. To obvykle splňují především kočárky golfové hole, které mají subtilní konstrukci a jsou tedy nesmírně lehké a skladné.

Témata: autosedačky, sportovní kočárky, kočárky | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov