Nemáte k dispozici auto? Vypůjčte si ho v autopůjčovně

Zadavatel: Jiří Kutal | 16.12.2013 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Chystáte se na dovolenou či jedete na služební cestu? Plánujete výlet v okolí Prahy nebo chcete zapůsobit na svou potenciální přítelkyni a nevlastníte auto? Jednoduše si ho vypůjčte. Na trhu se vyskytuje značné množství větších či menších autopůjčoven, z nichž vysokou kvalitu, avšak nízké ceny naleznete u autopůjčovny Pelant.

Autopůjčovna Praha Pelant nabízí vypůjčení vozů Toyota Aygo či Yaris, Škoda Fabia, Octavia nebo Superb, Opel Zafira a pro početnější výpravu minivan MB Vito. Celý vozový park je nafocen na internetových stránkách společnosti, kde také můžete udělat rezervaci a zkontrolovat ceník. Pomocí rychlé kalkulace spočítejte cenu pronájmu vámi zvoleného vozu na určitý počet dnů a auto si rezervujte online. Vyplatí se sledovat i akční nabídky a tarify. Pokud se stanete stálým zákazníkem společnosti, jako člen získáte výhodné slevy a klientskou kartu.

Všechny vozy autopůjčovny Pelant jsou maximálně 3 roky staré, mají kompletní servis a jsou pojištěné po celé ČR i EU. Nemusíte se tedy obávat jakýchkoli nenadálých technických problému, které vznikají při špatné údržbě aut. A pokud se náhodou do potíží dostanete, bude vám zajištěno náhradní auto včetně asistence. Auta jsou ručně mytá ve vlastním autoservisu, vždy na vás tedy bude čekat vyčištěné a navoněné auto.

Pokud byste rádi zajistili přepravu osob, společnost Pelant má dlouhodobé zkušenosti i v této oblasti. Přeprava osob je zajišťována pro firemní účely, cestovní kanceláře, hotely i osobní účely osobními vozy, minibusy a moderními autobusy od Mercedesu Benz v té nejvyšší kvalitě. Cestovat můžete mezi centrem Prahy a letištěm, mezi hotely a restauracemi, zkrátka dle vašich přání, na které je autopůjčovna schopna rychle reagovat. Pokud tedy hledáte spolehlivou společnost s osobním přístupem a vysokou kvalitou, získejte detaily z internetových stránek www.pelant.cz a oslovte Pelant.

Témata: autopůjčovna Praha, Pelant | Region: Praha

Jiří Kutal