Skládací vrata jsou řešením pro ohraničený vjezd

Skládací vrata
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.1.2020 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Chtěli byste automatickou bránu, jako má váš soused? Závidíte mu, když si na dálku otevře vjezd a bez vystupování zajede až do garáže?  Ale tvrdíte, že to u vás nejde, protože po obou stranách vjezdu máte budovu. Máte pravdu, posuvné brány to být nemohou, protože potřebují alespoň na jedné straně dostatečný prostor pro zasunutí křídla. Ale řešení existuje. Jsou to skládací vrata. Stejně tak jako posuvné brány jsou automatické a dají se ovládat na dálku. Existuje několik variant, jak křídla skládat či zasouvat, aby nepřesáhly prostor vjezdu.

Skládací vrata mají jedno nebo i více křídel

Skládací vrata mohou být otočná ze dvou křídel a obě se stejně otvírají a zavírají. Nebo mají pohyblivé otočné jedno křídlo, které se skládá pří otevírání. Skládací vrata mohou kombinovat posun i skládání, vždy záleží na místních podmínkách a finanční možnosti zadavatele. Ať jsou posuvné či otočné, jedno mají společné – zvyšují komfort při výjezdu a vjezdu pro majitele rodinných domů i pracovníky škol, nemocnic, průmyslových či administrativních areálů. Stačí pár týdnů provozu a rychle zapomenete na nepříjemné vylézání z vozu, abyste mohli zavřít stará vrata.

Vrata lze otevřít i signálem z auta

Stejně jako posuvné brány, i skládací vrata jsou zhotoveny z pevné ocelové konstrukce, kde výplň může být různá. Je to pletivo, ocelové mříže, dřevo nebo plech. Celou konstrukci ovládá řídicí jednotka s elektrickým motorem. Dálkové ovládání může mít také několik variant. Buď je to samostatný dálkový ovladač, nebo mobilní telefon se standardem GSM. Stačí zvolit příslušné telefonní číslo a řídicí jednotka vrata otevře. Dalším typem je bezdrátové a bezdotykové ovládání. Na vaší bráně bude anténa, která vytváří spínací zónu. Jakmile se přiblíží vaše auto, mikrovlny z antény probudí vaše zařízení v autě. To vyšle k řídicí jednotce signál a vrata se otevřou.

Témata: skládací vrata, vrata skládací, vrata, brána, posuvné brány, skládací brány | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2