Detoxikace zbaví vaše tělo zplodin, virů, bakterií i parazitů

Detoxikace
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 20.1.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Že se na vás ze všech stran valí termín „detoxikace“, ale nikdo vám pořádně nevysvětlil, co si pod tím vlastně představit? Dneska to napravíme, protože vám vysvětlíme, jak tento ozdravný proces souvisí se stále populárnější terapií nazývanou biorezonance.

Zapomeňte na různé půsty, které se také označují jako detoxikace, protože v souvislosti s frekvenční terapií jde o něco trochu jiného. Detoxikace je vlastně vyvrcholením komplexu léčebného procesu, který má tři hlavní body:

• Úvodní individuální diagnostický pohovor, jehož výsledkem je pečlivá anamnéza
  • Plazmování pomocí plazmového generátoru, při kterém se díky přesnému nastavení frekvencí hubí škodlivé živé organismy, jakými jsou viry, bakterie, plísně a další toxiny, doba plazmování se vždy volí podle zdravotního stavu dotyčných, přičemž takto lze ošetřovat vždy několik osob najednou a zároveň mohou léčbu podstoupit i jejich domácí zvířata
  • Doplňková bylinná detoxikační kúra, která slouží k vyplavení mrtvých parazitů, virů, bakterií a jejich toxických zplodin z organismu
  • Krom toho lze do programu zařadit i Bemer, což je terapie sloužící k očistě krve neinvazivní metodou

Klasické léky se často používají k utlumení okamžitých potíží a na celkový dlouhodobý zdravotní stav nemusí mít zase takový vliv. Léčebný proces, jehož součástí je i detoxikace, na to jde jinak. Jeho cílem je celkové vylepšení imunity dotyčného člověka, k čemuž celý léčebný proces směřuje.

Detoxikace se tak stává individuální terapií, kterou je navíc možné v případě potřeby opakovat, na což lze mimo jiné uplatnit množstevní slevy, díky čemuž je tato kúra běžně dostupná. Každopádně je třeba počítat s tím, že biorezonance a následná detoxikace sice zaberou nějaký čas, nicméně tato investice se vyplatí, protože následná úleva je výrazná a skutečně dlouhodobá.

Témata: detoxikace, detoxikace Praha | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.