Který byt je opravdu luxusní?

Zadavatel: GIT.cz | 20.11.2015 | Reality, bydlení
Rezidence Vltava
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Tištěná média i ostatní komunikační kanály jsou zaplaveny reklamou na luxusní bydlení v Praze. Stačí se projet autem po Praze či jejím okolí a sledovat billboardy. Je až k nevíře, kolik luxusních bytů je v Praze k mání a kolik jich nově vzniká. Developerské projekty se doslova předhánějí, kdo nabídne větší luxus. Ne každý projekt však skutečně dostojí svým slibům. Luxus lze dle jejich výkladu chápat různě. Na druhou stranu kupujete-li luxusní byt, očekáváte, že bude luxusní se vším všudy a ne pouze v některých ohledech. Většinou je totiž dříve či později předčí ty méně luxusní stránky nového bytu. Můžete tak koupit nadstandardní byt s prostornou střešní terasou, na které lze pořádat párty pod širým nebem, grilovat nebo relaxovat ve vířivce, nicméně budou-li se přímo pod vámi dnem i nocí prohánět auta a tramvaje na hlavní silnici či se zde bude vinout nelibý zápach popelnic z celého bloku, asi si své luxusní prostory moc dlouho nadšeně užívat nebudete.

Když už luxus, tak ve všem. Je proto nutné mezi developerskými projekty v Praze dobře vybírat. Zaměřte se na všechna hlediska. Nejen velikost a orientaci bytu, ale i kvalitu provedení stavby, zabezpečení bytů i celého objektu včetně garáží, zajištění soukromí pro budoucí obyvatele, bezprostřední okolí novostavby (není-li přímo u hlavní silnice, v blízkosti skládky, od které často vane vítr směrem k domu, je-li v dosahu dostatek zeleně, park, sportoviště apod.). Zatímco rodina s malými dětmi ocení hřiště vedle domu, někomu může celodenní výskání a vřískot dětí přímo pod jeho okny značně vadit. Posezení na balkóně s odpoledním šálkem kávy a romantický výhled na řeku si pak sotva vychutná.

Jak vidno, luxus zdaleka neznamená jen luxusní vzezření bytu. Je nutno zvážit mnohem více aspektů. Chcete-li si dopřát opravdu luxusní bydlení, neopomeňte žádné z nich, abyste se jednou nemuseli ze svého nového bytu zase stěhovat.

Rezidence Vltava - večer

Témata: novostavby praha, luxusní byt, developerské projekty praha, novostavby, novostavby v Praze, novostavba, moderní byt, byt praha prodej, developerské projekty v praze, byt v centru prahy | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389