Hrvatski Telekom spúšťa cloudové unifikované komunikačné služby s technickou podporou spoločnosti BroadSoft

Popredný chorvátsky poskytovateľ telekomunikačných služieb umožňuje spoločnostiam znížiť náklady a zvýšiť produktivitu neustále mobilnejšej pracovnej sily
Zadavatel: Marketwired, LP. | 20.11.2015

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired / Pressweb - 17. nov 2015) - Dnes spoločnosť BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) oznámila, že spoločnosť Hrvatski Telekom (HT), ktorá patrí do skupiny Deutsche Telekom, v Chorvátsku spúšťa nové portfólio cloudových unifikovaných komunikačných služieb na báze platformy BroadWorks® a ponuky služieb UC-One® od spoločnosti BroadSoft.

Firmy, ktoré si predplatia nové služby, budú môcť používať stolné a mobilné zariadenia na prístup k bohatým funkciám, ktoré môžu pomôcť ich zamestnancom zostať v kontakte a pracovať efektívnejšie z ktorejkoľvek lokality, kde pracujú alebo cestujú. Služby zahŕňajú:

• HT BusinessConnect: Funkcie hlasu, videa, okamžitých správ, prítomnosti a zdieľania obrazovky pre telefóny, smartfóny, tablety a počítače.
  • HT WebConnect: Nástroje spolupráce na webovej báze, vrátane videokonferencií pre viacerých účastníkov.

Nové možnosti sú založené na unifikovanom komunikačnom riešení UC-One od spoločnosti BroadSoft. Spoločnosti HT sa podarilo priniesť portfólio na trh už v priebehu troch mesiacov modernizáciou svojej existujúcej platformy BroadSoft BroadWorks. Spoločnosť HT pracovala so strategickým poradenským tímom Xcelerate spoločnosti BroadSoft na vylepšení svojho prístupu k trhu za účelom maximalizácie rastu služieb HT BusinessConnect a HT WebConnect.

„Strategické partnerstvo, ktoré sme vytvorili so spoločnosťou BroadSoft, bolo rozhodujúce pre rýchle vytvorenie a dodanie nášho hlavného portfólia služieb pre firmy,“ povedal Jerko Dumanić, riaditeľ obchodného marketingu v spoločnosti HT. „Z terajšej pozície môžeme pomáhať organizáciám znižovať náklady, urýchľovať prijímanie rozhodnutí, zlepšovať služby pre zákazníkov a zvyšovať produktivitu neustále mobilnejšej pracovnej sily.“

Ilian Hafouzov, riaditeľ predaja pre juhovýchodnú Európu v spoločnosti BroadSoft, je presvedčený, že základ, ktorý spoločnosť HT vytvorila, umožní spoločnosti využiť budúce príležitosti. „Vďaka riešeniam od spoločnosti BroadSoft sa spoločnosť HT môže prispôsobiť rastúcim potrebám trhu, alebo dokonca poskytovať hosting pre služby poskytované v iných krajinách alebo oblastiach,“ povedal. „Je to investícia, ktorá môže byť čoskoro prínosom pre širšie podnikanie.“

Ak chcete mať prehľad o všetkých novinkách od spoločnosti BroadSoft, sledujte ju na portáli Twitter.

Vyhlásenia zamerané do budúcnosti

Táto tlačová správa obsahuje vyhlásenia zamerané do budúcnosti v zmysle Zákona o reforme súdnych sporov v oblasti súkromných cenných papierov z roku 1995. Tieto vyhlásenia zamerané do budúcnosti sa dajú identifikovať podľa používania pojmov a fráz ako napr. „bude“ a „môže“ a iných podobných pojmov a fráz, a okrem iného obsahujú vyhlásenia týkajúce sa výhod pre zákazníkov spoločnosti HT vyplývajúcich z používania BroadWorks a UC-One v ponuke služieb HT pre koncových zákazníkov. Výsledky udalostí opísaných v týchto vyhláseniach zameraných do budúcnosti budú závisieť od známych a neznámych rizík, nejasností aj iných faktorov, ktoré môžu spôsobiť, že naše skutočné výsledky sa budú zásadne líšiť od výsledkov uvedených v týchto vyhláseniach zameraných do budúcnosti, pričom tieto rozdiely môžu zahŕňať napríklad finančné alebo iné výhody pre spoločnosť BroadSoft vyplývajúce z využívania služieb BroadWorks a UC-One spoločnosťou HT v rámci ponuky jej produktov, ako aj faktorov uvedených v časti „Rizikové faktory“ Formulára 10-K spoločnosti BroadSoft na rok končiaci 31. decembrom 2014, ktorý dňa 25. februára 2015 zaregistrovala Komisia pre výmenné operácie a cenné papiere (SEC), a v iných dokumentoch spoločnosti Broadsoft zaregistrovaných prostredníctvom SEC. Všetky informácie v tejto tlačovej správe sú aktuálne k 17. novembru 2015. Ak to nie je právne stanovené, spoločnosť BroadSoft nie je povinná zo žiadnych dôvodov verejne aktualizovať žiadne tu uvedené vyhlásenie zamerané do budúcnosti tak, aby toto vyhlásenie prispôsobila konkrétnym výsledkom alebo zmenám očakávaní.

O spoločnosti BroadSoft:
Spoločnosť BroadSoft je popredný poskytovateľ cloudových softvérov a služieb, ktoré umožňujú poskytovateľom mobilných sietí, pevných sietí a káblových služieb ponúkať unifikované komunikácie prostredníctvom internetového protokolu. Základná komunikačná platforma spoločnosti umožňuje sprostredkovanie širokého okruhu firemných a spotrebiteľských hovorov, správ a spojených komunikačných služieb, vrátane pobočkovej telefónnej ústredne, video hovorov, textových správ a konvergovaných služieb mobilných a pevných sietí.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.broadsoft.com.

O spoločnosti HT:
Hrvatski Telekom (HT) je popredný poskytovateľ telekomunikačných služieb v Chorvátsku s viac ako 1,2 milióna zákazníkmi s pevnou linkou, 2,3 milióna mobilných zákazníkov a s približne 630 000 širokopásmovými pripojeniami prostredníctvom svojej rezidenčnej a obchodnej divízie.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.t.ht.hr/en.

KONTAKTNÉ INFORMÁCIE

Mediálne kontakty:

Severná a Južná Amerika
Brian Lustig
Bluetext PR pre BroadSoft US
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com

Európa
Andy Crisp / Jon Bawden / Kate Anderson
Cohesive pre BroadSoft UK
broadsoft@wearecohesive.com

Marketwired, LP.