Společnost Hrvatski Telekom spouští cloudové sjednocené komunikační služby s platformou společnosti BroadSoft

Přední poskytovatel telekomunikačních služeb v Chorvatsku nyní dává firmám možnost snížit náklady a zvýšit produktivitu stále mobilnější pracovní síly
Zadavatel: Marketwired, LP. | 20.11.2015 | Telekomunikace, IT

GAITHERSBURG, MD – (Marketwired / Pressweb – 17. listopadu 2015) – Společnost BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že společnost Hrvatski Telekom (HT), součást skupiny Deutsche Telekom, spouští v Chorvatsku nové portfolio cloudových sjednocených komunikačních služeb, které jsou založené na platformě BroadWorks® společnosti BroadSoft a na nabídce služeb UC-One®.

Podniky, které si objednají nové služby, budou moci využívat stolní i mobilní zařízení, aby získaly přístup k bohatým funkcím, které mohou pomoci jejich zaměstnancům zůstat v kontaktu a pracovat efektivněji, ať už pracují odkudkoli či cestují kamkoli. Mezi tyto služby patří:

• HT BusinessConnect: Hlasové služby, video služby, okamžité zasílání zpráv a funkce sdílení obrazovky pro telefony, chytré telefony, tablety a počítače.
  • HT WebConnect: Webové nástroje pro spolupráci včetně videokonferencí s více stranami.

Poskytování nových funkcí umožňuje řešení sjednocené komunikace UC-One společnosti BroadSoft. Společnost HT byla schopna uvést portfolio na trh za pouhé tři měsíce po aktualizaci stávající platformy BroadWorks společnosti BroadSoft. Společnost HT spolupracovala se strategickým konzultačním týmem Xcelerate společnosti BroadSoft, aby svůj vstup na trh vylepšila, a tak růst služeb HT BusinessConnect a HT WebConnect maximalizovala.

„Strategické partnerství, které jsme se společností BroadSoft navázali, bylo zásadní pro vytvoření rychlého návrhu a doručení našeho portfolia klíčových služeb firmám,“ řekl Jerko Dumanić, ředitel obchodního marketingu společnosti HT. „Nyní jsme v pozici, kdy můžeme organizacím pomáhat snižovat náklady, urychlovat rozhodování, vylepšovat služby zákazníkům a zvyšovat produktivitu stále mobilnější pracovní síly.“

Ilian Hafouzov, obchodní ředitel společnosti BroadSoft pro jihovýchodní Evropu, věří, že si společnost HT vybudovala pozici společnosti, která dokáže využít budoucí příležitosti. „S našimi řešeními od společnosti BroadSoft můžeme odstupňovat řešení neustále rostoucích potřeb trhu, či dokonce hostitelských služeb poskytovaných v jiných zemích nebo regionech,“ řekl. „Je to investice, kterou lze snadno využít pro rozšíření podnikání.“

Chcete-li sledovat novinky ze společnosti BroadSoft, sledujte ji na sociální síti Twitter.

Prognózy

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení ve smyslu zákona reformě sporů o cenných papírech z roku 1995. Tato výhledová prohlášení mohou být identifikována s pomocí použití terminologie, která zahrnuje slova jako „bude“ a „může“ a podobné výrazy nebo srovnatelnou terminologii, mimo jiné, prohlášení o výhodách pro zákazníky společnosti HT plynoucích z používání služeb BroadWorks a UC-One v nabídce služeb společnosti HT jejím koncovým uživatelům. Výsledek událostí popsaných v těchto výhledových prohlášeních podléhá známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným faktorům, které mohou způsobit, že se budou skutečné výsledky výrazně lišit od výsledků v těchto výhledových prohlášeních předpokládaných, zejména včetně finančních a jiných výhod pro společnost BroadSoft, které plynou z použití služeb BroadWorks a UC-One společností HT v této nabídce produktu, a faktorům obsaženým v části „Rizikové faktory“ formuláře 10-K společnosti BroadSoft za rok končící dnem 31. prosince 2014, který byl dne 25. února 2015 podán u Komise pro burzu a cenné papíry (SEC) a je uložen s ostatními spisy společnosti BroadSoft u SEC. Všechny informace v této tiskové zprávě jsou k datu 17. listopadu 2015. Pokud tak nevyžaduje zákon, společnost BroadSoft nepřebírá žádnou povinnost jakákoli zde učiněná výhledová prohlášení z jakéhokoli důvodu veřejně aktualizovat, aby provedla prohlášení o skutečných výsledcích nebo změnách svých očekávání.

O společnosti BroadSoft:
Společnost BroadSoft je předním dodavatelem cloudového softwaru a služeb, které umožňují poskytovatelům služeb mobilních, pevných a kabelových sítí nabízet sjednocenou komunikaci (UC) prostřednictvím jejich IP sítí. Hlavní komunikační platforma společnosti umožňuje zajištění řady podnikových a spotřebitelských telefonických komunikací, zasílání zpráv a kolaborativních komunikačních služeb, a to včetně pobočkové telefonní ústředny (PBX), videohovorů, textových zpráv a sblížených služeb mobilních a pevných linek.

Další informace naleznete na webových stránkách www.broadsoft.com.

O společnosti HT:
Společnost Hrvatski Telekom (HT) je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb v Chorvatsku, který poskytuje služby více než 1,2 milionu uživatelů pevných linek, 2,3 milionu uživatelů mobilních služeb a zajišťuje přibližně 630 000 širokopásmových připojení v obytných i firemních prostředích.

Více informací naleznete na webových stránkách www.t.ht.hr/en.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Kontakt pro média:

Severní a Jižní Amerika
Brian Lustig
Bluetext PR for BroadSoft US
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com

Evropa
Andy Crisp / Jon Bawden / Kate Anderson
Cohesive for BroadSoft UK
broadsoft@wearecohesive.com

Region: Svět