Kaltmeyer pořádá v říjnu na Třebešíně cyklozávody pro celou rodinu

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 18.9.2019 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - 18. 9. 2019: První ročník cyklistických závodů pro děti a dospělé GP Kaltmeyer Safe for Bike proběhne 12. října na velodromu v pražském Třebešíně. Záštitu nad akcí převzala první místostarostka Prahy 10 Jana Komrsková.

Připravený je i doprovodný program pro celou rodinu včetně tomboly o ceny, občerstvení a večerní ohňostroj.

Během dne proběhnou dva závody: od 10 hod. velodrom (pro závodníky od deseti let až po dospělé), od 14 hod. horská kola (včetně odstrkovadel do 3 let). Přehled jednotlivých kategorií, informace o startovném a možnost online registrace jsou dostupné na www.kaltmeyer.cz/cyklozavody.

Cyklozávody spolupořádá cyklistický oddíl Kovo Praha, který firma Kaltmeyer podporuje. Partnery akce jsou Hervis Sports, Auto Jarov, Central Group, Předvýběr.CZ, Apotek.cz, e.vox a mediálními partnery jsou Horydoly.cz a Desítka.cz.

::

Kaltmeyer je česká rodinná firma, která vznikla už v roce 1988. Provozuje zámečnictví a zabývá se projektováním a dodávkou mechanických a elektronických systémů kontroly vstupu ‒ nabízí klíčové systémy, čipové systémy, samozamykací zámky, vstupní portály, domovní telefony. Elektronické systémy dnes přinášejí více než polovinu tržeb. Kaltmeyer vybavil klíči například IKEM, Řízení letového provozu, Magistrát hlavního města Prahy, Hotel Hilton či společnost Zentiva. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001 a držitelem patentu a několika užitných vzorů. Společnost sponzoruje cyklistický oddíl Kovo Praha, jehož člen Daniel Babor získal v srpnu roku 2017 na dráze, po titulu mistra Evropy, i duhový dres mistra světa.

Region: Praha

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3