Fleksy klávesnice přináší do iPhonu a iPadu psaní nové generace

Dostupná uživatelům App Store po celém světě v den spuštění iOS 8
Zadavatel: Marketwired, LP. | 19.9.2014 | Telekomunikace, IT

SAN FRANCISCO, CA (Pressweb) - Fleksy, cenou oceněna klávesnice, dnes debutovala v obchodech App Store. Je to jedna z prvních třetí-stranových klávesnic podporujících rozšíření klávesnice v iOS 8, kteréumožňují uživatelům používat původní klávesnice na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, nebo třetí-stranových řešení klávesnic, v celém systému.

Fleksy, která debutuje dnes spolu s iOS 8, nabízí bezkonkurenční rychlost psaní - je nejrychlejší smartfónovou klávesnicí na světě podle Guinessovy knihy rekordů - uživatelům iOS ve více než 40 jazycích.

Fleksy také přináší cenou oceněný design a silné gesta pro uživatele iPhonu, iPadu a iPod touch.

Klávesnice nabízí barevné motivy a přizpůsobitelné velikosti klávesnice s bezprecedentní úrovní personalizace. Kromě technologie nové generace, Fleksy také nabízí 847 barevných ikon Emoji a unikátnísbírku vtipných obrázků, které odměňují uživatele zkoušejících pokročilejší funkce.

"Jsme velmi rádi, že naše klávesnice je dostupná pro uživatele iPhonu, iPadu a iPod touch v rámci spuštění iOS 8," řekl Kosta Eleftheriou, zakladatel a generální ředitel společnosti Fleksy. "Kombinacerekordní rychlosti psaní, bezchybného a intuitivního designu, jakož i možností přizpůsobení si produktu, umožňuje skutečně revoluční zkušenost co do psaní na iOS."

Aplikace Fleksy je dostupná v App Store na iPhonu, iPadu a iPodu touch nebo na stránce http://fleksy.com/getiOS.

Fleksy je ode dneška dostupná v App Store v 40 jazycích včetně angličtiny, francouzštiny, španělštiny, ruštiny, arabštiny, italštiny, portugalštiny, turečtiny, hebrejštiny, holandštiny a dalších.

O Fleksy

Fleksy je klávesnice nové generace, která umožňuje rychlejší a jednodušší psaní na jakémkoliv chytrém zařízení.

Fleksy, která je oficiálně nejrychlejší smartfónovou klávesnicí na světě (podle Guinessovy knihy rekordů z května 2014), již používají miliony lidí ve více než 170 zemích světa. Je vybavena nejvýkonnějšítechnologií psaní na světě, oceněným designem a intuitivním uživatelským rozhraním.

Fleksy, vítěz CES ceny za Design a techniku, ceny South by Southwest (SXSW) Award a ceny Golden Stevie Award za inovaci 2014, je nejinovativnější společností světa, která vytváří klávesnice. Byla prvníklávesnicí, která umožňovala psaní naslepo na smartphonech (získala cenu Access Award od Americké nadace pro nevidomé), první klávesnicí vsazenou do chytrých hodinek a první klávesnicí umožňujícípsaní do 3D platformy rozšířené reality (Leap Motion).

Fleksy je finančně podporována společnostmi jako Highland Capital Partners a Kleiner Perkins Caufield & Byers.

Pokud se chcete o Fleksy dozvědět více, navštivte http://www.fleksy.com.

Pro stažení aplikace z App Store navštivte http://fleksy.com/getiOS

Fotky pro média jsou dostupné na: http://fleksy.com/press/

Press enquiries:
Ioannis Verdelis
press@fleksy.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›