Právní služby pro malé a střední podnikatele

Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 19.6.2017 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Malé a střední podniky obvykle nemají vlastní právní oddělení ani nezaměstnávají vlastního právníka. Platit trvale kvalitního erudovaného právníka by se jim nevyplatilo, když jeho služby využijí jenom příležitostně. Je to typická služba, kterou v případě potřeby malé a střední podniky outsorcují, protože obchodní právo je právní specializace, kterou v určitých situacích potřebuje každý podnik.

Obchodní právo je specializace, na niž se zaměřuje advokátní kancelář MaurLegal s.r.o. Právní kancelář MaurLegal nabízí malým a středním podnikům právní služby na vysoce profesionální úrovni. Advokátní kancelář MaurLegal poskytuje svým firemním klientům veškeré právní poradenství od první nezávazné konzultace přes návrh právního řešení, právní due diligence, přípravu veškerých právních dokumentů, jednání s protistranou, zastupování v soudním či mimosoudním procesu až po vymáhání klientových nároků a zastupování v exekučním či insolvenčním řízení.

Advokátní kancelář MaurLegal s.r.o. zastupuje své klienty při řešení veškerých obchodních sporů ať v pozici žalobce nebo žalovaného. Zabývá se také právním auditem zaměřeným zejména na due diligence při fúzích nebo akvizicích obchodních společnost, při nákupech a prodejích nemovitostí a vyhodnocování rizik spojených s případnými chybnými zápisy v obchodním rejstříku nebo v katastru nemovitostí.

MaurLegal s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti řešení obchodních vztahů mezi podniky zcela v souladu s příslušnými právními předpisy. Specializuje se zejména na kvalifikované sepsání profesionálních obchodních smluv jako jsou kupní smlouvy, smlouvy o dílo nebo smlouvy o převodu či nájmu nemovitostí sloužících jako provozovny, dílny nebo kanceláře.

Advokátní kancelář MaurLegal s.r.o. nabízí svou právní pomoc i Vám.

Profispolečnosti.cz s.r.o.
Dělnická 12