Montáže ploty, oplocení – měly by odpovídat charakteru stavby

Ploty a oplocení montáž
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.5.2020 | Služby

Praha (Pressweb) - Vlastníci novostaveb by neměli zapomínat na to, že i oplocení je významný architektonický prvek a měl by odpovídat charakteru stavby. Že často nebývá ani součástí architektonického návrhu je chyba, protože dodatečné návrhy často nerespektují styl domu. Montáže ploty, oplocení by si neměl majitel dělat svépomocí, pokud není zručným řemeslníkem. Každá práce chce své a předem je dobré si rozmyslet, co je vhodné pro ohraničení pozemku. Pokud je domek součástí ulice v nové čtvrti, stavební úřad většinou stanoví základní podmínky, ale pokud jde o solitér, je to věcí majitele nemovitosti.

Montáže ploty, oplocení – nezapomeňte na ně ve svém rozpočtu

Montáže ploty, oplocení – často opomíjená položka rozpočtu. Stavebníci si často říkají, že na to je dostatek času a vše nechávají na dobu, když už se do domku nastěhují. Lepší situace je, když vznikají nové čtvrtě. Obec chce většinou podobný charakter oplocení, a tak se tato položka zahrne do celkového rozpočtu stavby. Výhodu mají ti, kteří nejsou první, protože si mohou oplocení u souseda prohlédnout a rozhodnout se pro stejný, případně i s drobnou úpravou. Když si objednáte montáže ploty, oplocení od stejné firmy, můžete i ušetřit, protože pracovníci budou pracovat na více akcích na stejném místě.

Pro dočasné akce se hodí mobilní oplocení

Firmy, které zajišťují montáže ploty, oplocení mají často k dispozici i mobilní zařízení k ohraničení různých slavností, sportovních a kulturních akcí. Mobilní oplocení je výhodné, protože se oddělí platící diváci od neplatících a lépe se tak střeží určitý prostor. Používá se i k ohraničení staveb, aby na staveniště nevnikaly cizí osoby. Skládá se ze samostatných plotových dílců, branky a brány, sloupků a betonových patek. Jeho montáž nezabere mnoho času, stejně tak demontáž po skočení akce. Některé firmy se přímo zaměřují na montáže mobilního oplocení a organizátor se pak nemusí o nic starat.

Témata: ploty, oplocení, montáž plotů, ploty na míru, ploty mobilní | Region: Středočeský kraj

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2