Domacipohoda.cz přináší ložní povlečení a prostěradla k výběru z tepla domova

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 19.5.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Skutečný prodej se už pomalu a jistě přesouvá na internet. Nákup přes internet poskytuje zákazníkovi větší komfort, a dokonce záruku vrácení peněz do 14 dní od nákupu a to bez udání důvodu. Navíc se tak vyhne příšerným frontám, tlačenicím a především zbytečným cestám z nákupního centra a zpět. Z pohodlí domova si může vybrat i v eshopu Domacipohoda.cz, který se zaměřuje na ložní povlečení a prostěradla. Při dotazu na zákaznickou podporu se tak nemůže stát, že by se setkal s někým nekompetentním, který zodpovídá za jiný sortiment. Vždy se mu dostane odborné rady.

Konzervativní i pestré vzory pro dospělé i děti

Díky náhledovým fotografiím povlečení vyfoceného na samotné posteli má zákazník velmi dobrou představu, jak zaslané povlečení bude vypadat. Eshop Domacipohoda.cz nabízí pestrou paletu vzorů a motivů včetně například dětského povlečení s postavičkami z oblíbených kreslených seriálů nebo nejrůznějšími zvířaty. Ratolest může spinkat s Minnie od Micky Mouse, rytířem Jedi z Hvězdných válek, Bartem Simpsonem nebo ulehat do povlečení s velkou žirafou či lvem. Dospělým nezáleží kolikrát tolik na vzoru jako na materiálu, ze kterého je povlečení vyrobené. Vybírat lze z materiálů jako bavlna, flanel, krep či mikrovlákno. Každý z těchto materiálů se hodí pro jiné prostředí a přináší odlišný komfort spánku. Určitě se nevyplatí vybrat materiál, se kterým nemá zákazník dobré zkušenosti nebo který si naživo ani neohmatal. V takovém případě by jen pokoušel štěstí s velkou šancí na neúspěch, neboť se mu koupené povlečení nakonec zamlouvat nebude. Každý má totiž jiné nároky.

V každém případě nákup ložního povlečení v eshopu Domacipohoda.cz není žádný risk, neboť si jej zákazníci nakupující přes srovnávač cen Heuréka chválí a díky nim dosáhl až neuvěřitelně vysokého 100 procentního hodnocení. Znamená to, že zákazníci jsou s nákupem v tomto eshopu naprosto spokojeni.