Jaké schody zvolit do interiéru

Zadavatel: Jiří Kutal | 22.11.2013 | Reality, bydlení

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Krásné a velké schodiště se může stát dominantou vašeho domova. Vyberte si pro svůj domov ty nejkrásnější schody s mnoha zajímavými detaily! Jestliže stavíte úplně nový dům, nezapomeňte do stavebních plánů zahrnout i schodiště. Když se rozhodnete umístit schodiště do centra vašeho domu, bude vás to sice stát více prostoru, ale získáte tak opravdu jedinečnou součást vašeho bydlení. V případě, že své bydlení pouze rekonstruujete a s umístěním schodiště tak již pohnout nelze, musíte se při výběru schodiště řídit těmito parametry. Nemusíte však věšet hlavu. V současnosti si můžete pořídit krásné schodiště, která jsou určená pro menší prostory.

Pravdou je, že málokdo je ochoten obětovat svůj životní prostor pro velké schodiště. Dnes nám v bydlení prostor spíše chybí, než aby přebýval. V tom případě schodiště umístěte do nejméně problematické oblasti a nechte si poradit od odborníků, jaký typ schodiště zvolit. Výrobci již mají své zkušenosti a tak vám jistě odborně poradí. Vy si dle svých přání zvolte druh dřeva. Dřevo je u každého schodiště naprosto nejdůležitější a ústřední. Na druhu dřeva závisí nejen barva, ale také struktura schodů. Každé schodiště je nutné doplnit zábradlím. Zábradlí krásně doplní vaše schodiště. Jedná se o velmi důležitý bezpečnostní prvek. Se zábradlím je také sestupování ze schodů mnohem příjemnější, a to zejména pro starší osoby.

Kvalitní schodiště s veškerým příslušenstvím od české firmy. Kdo by si to nepřál? Úspěšná česká firma, zabývající se výrobou schodišť vám toto přání splní. SWN Moravia se výrobou schodů zabývá již od počátku devadesátých let. Za tento čas se stala úspěšnou nejen v České republice, ale také v sousedním Rakousku. Katalog schodišť a dalších produktů, včetně video prezentace společnosti můžete nalézat na oficiálních internetových stránkách www.swn-schody.cz/. Věřte, že kvalitu české výroby poznáte na první pohled či dotek.

Témata: schody, zábradlí | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz