Realizace moderní terasy: Jarní slevy na dlažbu až ve výši 45 % jsou tu pro vás!

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 19.4.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Hodláte se pustit do realizace nové terasy, anebo do rekonstrukce té stávající? Pokud ano, alfou a omegou všeho bude logicky volba správné podlahové plochy. Sázkou na jistotu je betonová dlažba, která je stálá, vzhledově originální a cenově nejdostupnější. I proto se vyplatí nahlédnout do nabídky společnosti Presbeton, která navíc letos opět spustila kolotoč slev, a to až ve výši 45 %. My se na tato cenová zvýhodnění podíváme podrobněji stejně jako na prezentaci této firmy na výstavě Flóra 2016.

Ušetřete nejen na dlažbě!

Přední český výrobce betonového zboží nabízí v cenové akci především nejrůznější typy dlažeb. Volit můžete jak klasickou zámkovou, tak i velkoplošnou, ryze naturální nebo jakoukoli jinou dle vašich představ. Slevy se ovšem vztahují i na mnohé další betonové prvky, které jsou při řešení podlahové plochy většinou finančně nejnákladnější. Typický je třeba obrubník a jiné komponenty, bez nichž se celá plocha neobejde. Využít akce můžete i v případě, že potřebujete začít stavět dům. Základy se dnes již rozhodně nemusí řešit starým způsobem pomocí dřevěného bednění. Stačí nakoupit takzvané ztracené bednění, s nímž je mnohem jednodušší a rychlejší práce. Když navíc tvarovky seženete v rámci slev cenově výhodně, ušetříte nemalé finanční sumy. Akce začala 1. dubna 2016 a končí 31. května 2016. Platná je jak v České republice, tak i na Slovensku.

Podívejte se na betonové prvky naživo

I letos se bude společnost Presbeton aktivně účastnit jarní výstavy zahradního sortimentu Flora 2016 v Olomouci. Ve dnech od 21. dubna do 24. dubna si budete moci prohlédnout expozici nacházející se přímo mezi pavilony G a H. Ke zhlédnutí zde budou nejen nejrůznější typy dlažeb, ale i zdící prvky, lavičky anebo květináče a mnohé jiné zajímavé vybavení, které by se mohlo do vašeho exteriéru hodit. Na všechno zboží se samozřejmě budou vztahovat zmiňované jarní slevy!