BMO Capital Markets pořádá 24. ročník konference Global Metals & Mining

Zadavatel: Marketwired, LP. | 19.2.2015 | Finance, ekonomika

- Na jedné z největších konferencí určené pro investory v oblasti kovů a těžby na světě se sejdou přední aktéři z oblasti průmyslu a další účastníci z 28 zemí a 6 kontinentů

TORONTO, ONTARIO--(Marketwired / Pressweb - 13. února 2015) - BMO Capital Markets 22. února 2015 zahajuje každoroční konferenci Global Metals & Mining v Hollywoodu na Floridě. U příležitosti nynějšího 24. ročníku se na konferenci sejdou přední aktéři působící v oblasti kovů a těžby a institucionální investoři z celého světa.

Tento rok BMO Capital Markets přivítá více než 1 000 institucionálních a oborových profesionálů a přibližně 500 společností z 28 zemí na 6 kontinentech.

Na konferenci, která obvykle udává tón vývoje oboru v následujícím roce, budou probíhat prezentace některých největších těžebních společností na světě.

„Konference BMO Capital Markets Global Metals & Mining je přední světovou událostí určenou pro profesionály z oblasti kovů a těžby,“ říká Darryl White, výkonný ředitel BMO Capital Markets. „Na této celosvětové události se setkávají investoři a vedoucí pracovníci a diskutují o hlavních výzvách oboru. Prezentujeme zde také naši oddanost tomuto různorodému a dynamickému odvětví činnosti.“

Na konferenci se mimo jiné představí tyto společnosti:

--  Agnico-Eagle Mines (AEM)

--  Alcoa (AA)

--  ArcelorMittal (MT)

--  Barrick Gold (ABX)

--  Freeport-McMoRan Copper & Gold (FCX)

--  Glencore (GLEN)

--  Goldcorp (GG)

--  HudBay Minerals (HBM)

--  Lundin Mining (LUN)

--  Mosaic Company (MOS)

--  Newmont Mining (NEM)

--  Nucor (NUE)

--  PotashCorp (POT)

--  Rio Tinto (RIO)

--  Silver Wheaton (SLW)

Tři dni trvající akci zaštiťuje tým ekonomického výzkumu BMO Capital Markets Metals & Mining. S pomocí specializovaných analytiků z oblasti kovů a těžby v Torontu, Londýně a New Yorku BMO zastřešuje více než 150 společností uvedených na burze a je tak jednou z největších výzkumných skupin zaměřených na těžbu a hnojiva na světě.

„Konference je příležitostí, jak získat globální náhled a zhodnotit současné i budoucí možnosti investování z pohledu investorů i firem,“ říká Tony Robson, člen vedení těžebního výzkumu BMO Capital Markets.

„Máme náznaky, že stejně jako v roce 2014 budou i letos ceny komodit nízké a že čisté jmění v oblasti kovů a těžby je na minimu medvědího trhu,“ dodává David Haughton, člen vedení těžebního výzkumu, BMO Capital Markets. „Situace v oboru s sebou přináší možné příležitosti.“

Mezi členy skupiny ekonomického výzkumu BMO Metals & Mining patří:

--  David Haughton, člen vedení těžebního výzkumu, analytik drahých kovů

--  Tony Robson, člen vedení těžebního výzkumu, analytik základních kovů

--  Andrew Breichmanas, výzkumný analytik, drahé kovy

--  Sasha Bukacheva, výzkumná analytička, základní kovy

--  Jessica Fung, výzkumná analytička, komodity

--  David Gagliano, výzkumný analytik, kovy a těžba v USA

--  Joel Jackson, výzkumný analytik, hnojiva a chemikálie

--  Andrew Kaip, výzkumný analytik, drahé kovy

--  Brian Quast, výzkumný analytik, drahé kovy

--  Edward Sterck, výzkumný analytik, uran, diamanty a platinová skupina

Kopii programu získáte z internetových prezentací. Pokud máte zájem o telefonický rozhovor, kontaktujte Pava Jordana z oddělení BMO pro vztahy s médii.

O BMO Capital Markets

BMO Capital Markets je předním severoamerickým poskytovatelem komplexních finančních služeb. S více než 2 300 zaměstnanci na 29 místech, včetně 16 v Severní Americe, nabízí firemním, institucionálním a vládním klientům přístup k celé škále investičních a firemních bankovních produktů a služeb.  BMO Capital Markets je členem finanční skupiny BMO (NYSE: BMO)(TSX: BMO), jednoho z největších poskytovatelů diverzifikovaných finančních služeb v Severní Americe s celkovým jměním ve výši 589 miliard $ CDN a více než 46 000 zaměstnanci k 31. říjnu 2014.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Kontakty:
Kontakt pro média:
Pav Jordan, Toronto
416-867-3996
Pav.Jordan@bmo.com
www.bmo.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services