Officina Idee se přidala ke společnosti OSF Global Commerce Alliance pro společný úspěch v oblasti e-komerce

Partneři budou společně poskytovat projektové řízení a podporu podnikání pro mezinárodní prodejce.
Zadavatel: Marketwired, LP. | 19.10.2015 | Auto-moto, logistika

QUEBEC, QC Poskytovatel služeb IT e-komerce, společnost OSF Global Services, dnes informovala o novém partnerství se společností Officina Idee v rámci nově vytvořené aliance OSF Global Commerce Alliance.

Officina Idee je špičková italská korporace so sídlem v Miláně, se zkušenostmi s plánovaním, vývojem a podporou komplexních platforem e-komerce pro středně velké a velké mezinárodní prodejce sportovních potřeb, módy a automobilů.

Podle právního rámce Aliance, OSF poskytne svoje zkušenosti s obstaráváním a řízením projektů a Office Idee zabezpečí platformu e-komerce a podporu formou analýzy obchodu. Dále, partneři se dohodli na spolupráci při marketingu a společné účasti v marketingových kampaních a akcích.

Geograficky, OSF Global Services a Officina Idee si budou vzájemně propagovat služby v Itálii. V Milánu dnes proběhne na kontakty zaměřená akce „Italian Style Accelerates Omni-commerce & International Growth“ pod záštitou Demandware a označí tak začátek jejich partnerství pro společný růst v oblasti e-komerce.

O společnosti OSF Global Services

Za více než deset let si společnost OSF Global Services získala postavení důvěryhodného poradce v oblasti cloudových technologií a integrátora technologií, který umožňuje společnostem dosahovat úspěchu při řešení nejzávažnějších úkolů rychle se měnícího světového obchodního prostředí. Díky odbornosti v oblasti vývoje cloudových a mobilních aplikací, podnikových řešením CRM, špičkovým platformám e-komerce a integrovaným řešením správy obsahu úzce spolupracujeme s pracovníky klientů, abychom pochopili jejich obchodní požadavky, vyvinuli na míru šité technologie a bezproblémově je integrovali s kriticky důležitými aplikacemi. Máte-li zájem o další informace o službách a odbornosti společnosti nebo chcete-li hovořit s odborníkem na řešení, navštivte prosím www.osf-global.com.

Všechny ochranné známky a obchodní názvy zde uvedené jsou majetkem příslušných vlastníků.

Kontakt:

OSF Global Services
pr@osf-global.com
1-(888)-548-4344

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired