Využijte výhod palivových nádrží na své firmě

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 18.8.2022 | Auto-moto, logistika

Pro některé společnosti se může zdát zařízení svých vlastních palivových nádrží spíše jako marnotratnost. Pro jiné společnosti ale může být taková konkurenční výhoda naprosto základní záležitostí, přičemž se bavíme v tomto ohledu především o společnostech pracujících v globální logistice.

Možnost mít na sídle společnost svoji vlastní zásobu paliva je vždycky velice velkou výhodou, která získává na ještě větším významu právě v dnešních velice těžkých dobách, kdy není neobvyklá dokonce dočasná nedostupnost paliv.

Využijte zlepšeného plánování

Mít vlastní zásobu paliva přímo na firmě vám v rámci plánování dává nemalé výhody, které rozhodně rádi využijete. V první řadě patří mezi nejzásadnější výhody fakt, že nemusíte počítat s tankováním na drobných cestách a vozy mohou na jakoukoliv trasu vyjíždět připraveny i na delší cesty.

Vedle toho je ale extrémně důležité i říci, že pro mnohé firmy jsou nádrže na naftu cestou ke stabilizaci příjmů. Velice často totiž společnosti mají minimálně jednu palivovou nádrž, kterou pravidelně doplňují do plné výše. Cena paliv ve světě se tak může měnit. Jenže smluvní cena pro dlouhodobé dodávky se nemění, a dvojnásob se nebude měnit přímo v nádržích ve vaší firmě.

Profesionální nádrže splní všechny vaše požadavky

Naše společnost eurotankdiesel.cz nabízí jenom ty nejlepší profesionální nádrže společnosti KingSpan. Jedná se o nádrže, které jsou připraveny na profesionální využití na maximální úrovni, přičemž dokáží vyhovět i těm nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je tak pro celou řadu z nich zabezpečení tankování identifikačními čipy. Stejně tak jsou dokonce některé nádrže osazeny prémiovými průtokoměry, které splňují nejpřísnější normy. Ty jsou nutné v případě, kdy se nestávají nádrže pouze vaším vlastním zdrojem, ale chcete paliva také prodávat.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484