Na 3D tiskárně vyrobíte cokoliv

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 10.5.2016 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - 3D tiskárna je speciální zařízení podobné klasické tiskárně - s tím rozdílem, že netiskne na papír, ale jako náplň se do ní dá použít plast, guma, kov, sádra i další materiály. Náplň do tiskárny zakoupíte pod označením filament a je uzpůsobena pro snadný tisk. Do 3D tiskárny stačí nahrát model finálního výrobku a ona vám ho zhotoví.

Dříve byly 3D tiskárny cenově nedostupné, a pokud jste tedy měli zájem o nějaký konkrétní produkt, museli jste navštívit specializované centrum 3D tisku a zde si ho nechat vyrobit. Dnes si ji už ale můžete za několik tisíc korun zakoupit domů. 3D tiskárny se vyrábějí v mnoha variacích. K profesionálním i hobby účelům je skvělou volbou 3D tiskárna Zortrax, dostupná v e-shopu 3Dees.cz.

Špičková 3D tiskárna Zortrax M200

Jedná se o moderní 3D tiskárnu, vhodnou zejména pro odvětví architektury, strojírenství, zdravotnictví a design. Dokáže vytisknout celou řadu předmětů a tiskne z mnoha různých filamentů. Má dostatečně velkou tiskovou plochu, která zajišťuje, že tisk je na ní opravdu pohodlný.

Neváhejte a pořiďte si i vy domů svou vlastní 3D tiskárnu. Pokud potřebujete ale vytisknout něco jenom jednou čas, jako alternativa vám poslouží i návštěva centra 3D tisku 3Dees.cz, které se specializuje na oblasti 3D tisku a skenování.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1