Centrum 3D tisku v Praze změnilo nejen tvář

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.10.2017 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Oblast 3D tisku je neustále plná inovací. Tentokrát však nejde jen o technologie. Společnost 3Dees, která se 3D tiskem už nějaký ten pátek zabývá, představila před pár dny úplně nové webové stránky a také se chystá 3D tiskem konkurovat sériové výrobě plastových dílů.

Na co se v 3Dees specializují

Pokud potřebujete vytisknout funkční prototyp, průmyslovou součástku, která se už běžně nevyrábí, designový kousek nebo třeba model anatomické protézy, pak by vaše kroky měly vést do pražského centra 3D tisku 3Dees. Kromě výše uvedeného umí zajistit 3D modelování pomocí 3D skenů, poradí vám s výběrem materiálu i s financováním nákupu vlastní 3D tiskárny.

Web, na který je radost pohledět

Jejich nové webové stránky jsou minimalističtější a graficky čistší, jak si to doba žádá. Najdete na nich přehlednou nabídku jejich služeb, ukázky projektů a výrobků, na jejichž tvorbě spolupracovali. Na webu se také dozvíte podrobnosti o tom, jak technologie 3D tisku vlastně funguje a co je její podstatou. Nechybí ani všechny potřebné kontakty.

HP Multijet Fusion

Novinkou je u 3Dees využívání technologie HP Multijet Fusion. Oproti současným nejproduktivnějším technologiím umožňují 3D tiskárny HP Jet Fusion 3D Printing Solution až desetkrát rychlejší sériovou výrobu plastových dílů, a to při polovičních nákladech.

Jaké jsou další výhody HP Multi Jet Fusion?

• Vytištěné díly jsou tvarově přesné a pevné. Jejich vnitřní struktura navíc umožňuje testovat zatížení dílů ve všech směrech.
  • Obrovská produktivita tisku. Díky automatizaci přípravy materiálu může tisk probíhat téměř nepřetržitě.
  • Velice nízké náklady na výrobu.

Centrum 3Dees najdete v Praze 8. Na všechny zvídavé dotazy vám odpoví i přes kontaktní formulář na webu, nebo jim můžete klidně zavolat.

Témata: technologie, 3D tisk

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1