Jak založit s.r.o. snadno a rychle

Zadavatel: Jiří Kutal | 26.7.2013 | Služby

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Jste zaměstnanec a uvědomil jste si, že vás už nebaví být neustále přehlcován prací, využíván či napomínán svým nadřízeným a pracovat od úsvitu do stmívání. Za své schopnosti, dovednosti a zkušenosti navíc dostáváte doslova směšné peníze a cítíte, že nejste dostatečně ohodnocen. Neztrácejte tedy svůj čas a kariéru a vrhněte se do podnikání. Budete svým pánem, leccos si pohlídáte a svobodu, kterou tímto rozhodnutím získáte, vám žádný zaměstnavatel neposkytne. A jak tedy na to?

Nejprve je třeba mít dobrý nápad, pořádný business plán a pak je vše snadné. Přes internetové stránky Společnosti CZ http://www.ready-made-spolecnosti.eu/ kontaktujte některého z odborníků, kteří ochotně zodpoví veškeré vaše dotazy a rádi vám pomohou vaše požadavky realizovat. A co tato společnost ve svém portfoliu nabízí? Rychlé založení firmy, která je ihned připravena podnikat.

V nabídce jsou připravené společnosti tuzemské i zahraniční, které byly založeny za účelem dalšího převodu na finálního zákazníka. U těchto ready made společností je splacen základní kapitál a máte jistotu, že nikdy nevykonávaly žádnou činnost a nemají tedy ani žádnou historii či závazky, které by vás v budoucnu mohly jakkoli zatížit. Prakticky jsou připraveny ihned k prodeji.

Na výběr máte založení s.r.o. nebo a.s. Abyste se vyhnuli veškerým administrativním úkonům, běhání po úřadech a ztrácení svého drahocenného času, prodejce zajistí veškerou dokumentaci a asistenci při sestavování zakladatelské listiny, obstará živnostenský list, registruje firmu ke všem potřebným daním, pomůže vám založit si účet v bance a složit základní kapitál. Nakonec nechá zapsat společnost do obchodního rejstříku. A za tento celý proces si firma účtuje cenu od 27 500 Kč.

Založení firmy na zakázku se určitě vyplatí. Pokud se vašemu podnikání bude dařit, návratnost investice do společnosti bude skutečně rychlá. Pokud tedy plánujete vlastní podnikání, nechte si na začátku poradit a zařídit veškerou dokumentaci odborníky. Ušetříte čas, který již můžete věnovat na rozvíjení vlastních nápadů a vložit do dalších aktivit.

Témata: ready made společnosti, založení s.r.o. | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz