Snadné založení s.r.o. s prestižní adresou sídla

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 23.8.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Rádi byste konečně přešli z obyčejného živnostenského listu na společnost s ručením omezeným? Chcete své podnikání posunout o úroveň výše a hledáte tu nejjednodušší cestu, protože vám je tato oblast doposud neznámá? Pak neváhejte oslovit odborníky, kteří vám se založením s.r.o. velice rádi pomohou.

Spolehněte se v tomto segmentu na dlouholeté specialisty, kteří vědí, jak plnohodnotně naplnit potřeby každého zákazníka. Založení s.r.o. tak může být činností, která za vás bude vyřízena během několika dnů, a vy nakonec obdržíte listiny prokazující vaši nově vzniklou firmu.

Zajistěte si lukrativní a prestižní adresu

S podnikáním, respektive založením společnosti také souvisí místo působiště, tedy adresa společnosti. Pakliže se nachází na prestižní pražské adrese, jistě budete mezi ostatní konkurencí budit určitý dojem, stejně, jako u svých potenciálních zákazníků. Adresa, která vám může pomoci v růstu firmy.

Nyní je třeba zmínit, že realizátorem výše uvedených služeb je profesionální společnost, která se pyšní názvem Profi-kancelář s.r.o., jež je do značné míry vypovídající.

Právě u tohoto subjektu si můžete objednat virtuální kancelář Praha, která bude obsahovat vše potřebné, dle vašich potřeb. Ať už je to recepční, která bude vystupovat pod jménem vaší společnosti nebo přeposílání došlé korespondence.

Ochuzeni však v případě potřeby nebudete ani o fyzické prostory, které mohou být ztělesněny buď zařízenou kanceláří, nebo zasedací místností, včetně občerstvení. Všechny tyto aspekty se tak mohou pozitivním způsobem projevit ve vašem podnikání, aniž byste vyvíjeli jakoukoliv aktivitu.

Podlehněte exkluzivním cenovým nabídkám, které vám přináší profesionál na slovo vzatý. Odborník, který vše zrealizuje dle vašich náročných tužeb a do posledního detailu.

Bližší informace získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Témata: virtuální kancelář Praha, virtuální kancelář, založení s.r.o. | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
130 00 Praha 3
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
+420 222 745 574
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10
130 00 Praha 3
Česká republika
info@profi-kancelar.cz
Fax: +420 222 745 584
Tel: +420 222 745 574