Kapsle Illy a Mitaca – jedineční řešení pro Vaši domácnost i firmu

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.4.2014 | Potraviny, tabák

Praha (Pressweb) - Jste milovníkem kvalitních teplých nápojů a kávy obzvláště, a tak byste si rádi dopřáli lahodné espresso i doma, nejen ve Vaší oblíbené kavárně? Vlastníte firmu, a tak víte, jak je důležité začít úspěšný pracovní den nejen s dobrou náladou, ale také s dobrou kávou? Kapsle illy a Mitaca Vám mohou dopřát jedinečné kávové potěšení třeba i několikrát denně, a to aniž byste byli Vy, Vaše rodina či Vaši zaměstnanci zkušenými kavárníky. Kapsle illy a Mitaca, to je především jednoduchá příprava, čerstvost a dokonalá chuť daná tradicí prestižní značky illy. Vychutnejte si vždy perfektní šálek kávy kdykoliv na něj budete mít chuť. Vyzkoušejte kapsle illy a Mitaca, které vytvořili milovníci kávy pro milovníky kávy!

Kapsle illy jsou produktem této renomované značky, která svou kávu vyrábí jako směs 9 unikátních arabik ze čtyř kontinentů světa. Kapsle illy Vám tak umožní užít si chuťový výlet do vzdálených zemí, jakými je Etiopie, Costa Rica, Indie, Kolumbie či Brazílie, jež Vás v každém hrníčku kávy uchvátí hedvábně sladkými čokoládovými a karamelovými tóny s květinovou a ovocnou chutí a mandlemi a medem provoněným aroma. Kapsle Mitaca pak v sobě obsahují podobnou dokonalost, které byla vyvinuta právě ve spolupráci s illy. Vyberte si tedy z široké nabídky kapsle, které Vám budou vyhovovat, co do síly a velikosti každého espressa či se seznamte se speciální nabídkou chytrých přístrojů na přípravu nejen klasické kávy, ale také delikates, jakými je cappuccino či latté. Užijte si kapsle illy a Mitaca nejen pro jejich skvělou chuť ale také jednoduchou přípravu.

A že kapsle illy a Mitaca plánujete využít nejen pro sebe a svou rodinu, ale také v rámci firmy? Jestliže potřebujete výkonný stroj pro přípravu tohoto gurmánského zážitku v rámci větší společnosti, obraťte se na odborníky z eshopu love4coffee.cz, kteří jsou součástí skupiny Coffee Experts a autorizovaným prodejcem illy specialit. Jedině zde najdou pro Vás to nejúčinnější řešení a vedle kvalitní produktů poskytnou také doplňkové služby, jakým je kvalifikovaný servis přístrojů. Nakupujte kapsle illy a Mitaca či příslušenství v obchodě, kde Vás budou hýčkat!

Témata: kapsle | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.