Snadné hledání práce v IT

Zadavatel: Jiří Kutal | 16.8.2013 | Kariéra, vzdělávání

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Pohybujete se v oblasti IT a hledáte v tomto oboru uplatnění? Ať už jste čerstvý absolvent vysoké školy informačních technologií nebo máte za sebou praxi v oboru, snadněji práci najdete pomocí personální agentury. Ty pro společnosti vyhledávají vhodné zaměstnance a uchazečům o práci zprostředkovávají pohovory a nabízí jim tak uplatnění.

Personální agentura PERSPEKTIVA CZ se specializuje výhradně na práci v IT a telekomunikacích. Více než 15 let poskytuje komplexní personální služby, tzn. inzeruje volné pracovní pozice v IT online, komunikuje se svými klienty a hledá vhodné kandidáty na různé pozice. Uchazečům pomáhá najít vhodné pracovní místo odpovídající jejich kvalifikaci, praxi a představám a firmě dodává kvalitní předem vyselektované budoucí zaměstnance.

Výhodou využití služeb personální agentury je množství nabídek, které nabízí. Uchazeč může reagovat na více inzerátů najednou a tím tedy zvýšit své šance na uplatnění. Odborně vzdělaní konzultanti jsou kdykoli k dispozici, připraveni poradit s napsáním strukturovaného životopisu a přípravou na pohovor nebo ujasnit podmínky a informace týkající se konkrétních pracovních nabídek a zaměstnavatelů. Pod každým inzerátem jako je například http://www.itjobs.cz/cz/programator-brno/ naleznete detailní popis náplně práce a požadavky na uchazeče. Pokud vás tedy zaujmou a budete je splňovat, na inzerát odpovězte.

Veškerá pracovní místa jsou uvedena na internetových stránkách agentury. Naleznete mezi nimi pozice jako jsou programátor Brno, QA Engineer, Project Manager, Java Developer, IT specialista a podobně. Nejvíce nabídek čítá Brno, naleznete však i pracovní pozice pro Olomouc, Prahu či Ostravu. Práce v IT je perspektivní, má budoucnost a navíc je dobře placená. Získejte ji proto snadno skrz personální agenturu a začněte si budovat svou kariéru co nejdříve.

Region: Jihomoravský kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz