CD-adapco oslavuje 35 rokov inžinierskych úspechov na globálnej konferencii STAR

Zadavatel: Marketwired, LP. | 18.3.2015

NEW YORK, NY a Londýn, Veľká BritániaCD-adapco ™, najväčší súkromne vlastnený poskytovateľ softvéru zameraného na CFD - počítačovo asistovaný inžiniering (Computer Aided Engineering), oslavuje 35-ročné výročie na svetovej konferencii STAR, ktorá sa začína dnes v San Diegu. Ako najväčší nezávislý vývojár simulačných nástrojov pre inžinierstvo a dizajn, CD-adapco sa rozrástlo z trojice, ktorá začínala v roku 1980 v podkroví, na mnohostranný medzinárodný obchodný konglomerát s 34 pobočkami po celom svete a výnosmi, ktoré sa blíži $200 miliónom dolárov.

Tohtoročné podujatie bude hostiť viac ako 75 odborníkov na simulácie z celého sveta, zahajuje hlavný rečník Paul DePodesta, VP pre rozvoj a vyhľadávanie hráčov New York Mets. DePodesta je mozgom revolúcie "Moneyball", ktorá zrodila New York Times bestseller a na Oskara nominovaný úspešný film. Po príhovore p. DePodesta, CD-adapco Sr. VP manažmentu produktov Jean-Claude Ercolanelli preskúma budúcnosť inžinierskych simulácií a odhalí oficiálne vydanie STAR-CCM+® v10.02, najnovšiu verziu simulačného nástroja, vlajkovej lodi spoločnosti. Zamestnanci CD-adapco a odborníci z odvetvia budú na mieste kvôli predvedeniu a demonštrácii všetkých aspektov vydania.

SGC 2015 taktiež označuje 35-ročné výročie CD-adapco. Spoločnosť spomína na 35 rokov úspechov softvéru inžinierskych simulácií, ako postupoval z nápadu zdieľaného priateľmi až po globálny fenomén.

"Riešenie zložitých priemyselných inžinierskych problémov vyžaduje simulačné nástroje, ktoré môžu presahovať viacero inžinierskych odborov, "povedal Steven MacDonald, spoluzakladateľ, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti CD-adapco."Od samého začiatku, našou filozofiou bolo posúvať hranice našich simulácií tak ďaleko od oblasti záujmu, pokiaľ je to možné, podchytiť všetku relevantnú fyziku, minimalizovať odhady, a brať do úvahy všetky faktory, ktoré môžu ovplyvniť výkon produktu alebo dizajn vo svojom pracovnom živote.

"Plne si uvedomujem, že vízia zabrala 35 rokov tvrdej práce, pričom sme angažovali mnoho najtalentovanejších inžinierov a vývojárov z odvetvia. Som hrdý na všetko, čo sme dosiahli."

V roku 1980, Steven MacDonald, Bill Wheeler a Marc Whittlesey identifikovali trh pre inžinierov, ktorí potrebovali rýchlo a presne riešiť zložité problémy spojené s turbulenciou, prenosom tepla a spaľovaním. Z tejto potreby sa narodila spoločnosť, keď táto skupina nadaných inovátorov vyvinula techniky a metódy potrebné na pohon svojej technológie a revolucionizovanie sveta techniky.

Tridsať päť rokov neskôr, CD-adapco nastavuje štandard odvetviu vývoja simulačného softvéru. Pod vedením vlajkovej lodi nástrojov, STAR-CCM + a radom ďalších inovatívnych produktov, sústredených záväzkom poskytnúť lepšie technické riešenie pre inžinierov, CD-adapco zostáva v súkromnom vlastníctve a je tou vzácnou technologickou spoločnosťou so silným rastom, ktorá sa teší trvalému rastu v dlhom období.

O CD-adapco
CD-adapco (www.cd-adapco.com) je globálne najväčší nezávislý na CFD zameraný poskytovateľ CAE. Naše hlavné produkty sú technologicky popredné simulačné balíky, STAR-CCM + a STAR-CD. Rozsah našich aktivít, však siaha ďaleko za vývoj CFD softvéru a obsahuje široké spektrum CAE inžinierskych služieb v obore dynamiky tekutín, prenosu tepla a stavebného inžinierstva. Naše pretrvávajúce poslanie je "inšpirovať inovácie a znížiť náklady prostredníctvom aplikácie inžinierskeho simulačného softvéru a služieb."

Súkromná spoločnosť, CD-adapco udržiava 17% medziročný organický rast za posledných 5 rokov. CD-adapco zamestnáva 850 talentovaných ľudí, ktorí pracujú v 34 rôznych pobočkách po celom svete.

Kontakt pre tlač
Todd Mavreles
CD-adapco
todd.mavreles@cd-adapco.com