Pružné bezpečnostní zábradlí A-SAFE

Zadavatel: Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz | 2.8.2013 | Reality, bydlení

Doubravice nad Svitavou (Pressweb) - Pružná bezpečnostní zábradlí A-SAFE obsažená v nabídce specializovaného prodejce www.pontte.cz jsou nutným a oblíbeným vybavením v oblasti ochrany chodců a pracovníků firem. Jedná se o robustní produkt z oblasti prostředků ochrany a bezpečnosti práce vyvinutý speciálně na zajištění bezpečnosti před dopravními prostředky, strojním vybavením a jinými možnými zdroji ohrožení. Tento výrobek jasně vymezuje oblasti pro chodce a pro vybavení a napomáhá přehlednému rozčlenění prostoru. Využití nachází ve skladištích, ve výrobních prostorech, na letištích, zajišťuje ochranu prostoru údržby a okolo všech potřebných budov a prostor ať již vně nebo uvnitř. Zábradlí lze snadno doplnit o nárazová svodidla a průchozí branky.

Standardní provedení se skládá z masivních sloupků a tří příček o délkách 150 nebo 220 cm. Tento plně stavebnicový systém může být osazen zcela podle konkrétních potřeb a umožňuje zvolit sloupky propojovací, rohové, rohové v otevřeném úhlu, do tvaru T atd.

Důvodem pro volbu pružného zábradlí A-SAFE můžou být jednoduchá a rychlá instalace, ale i estetické požadavky, protože pružné zábradlí je odolné proti oděru a otlučení, nezůstává po nárazu na dálku viditelně prohlé a pokroucené a také daleko snadněji se čistí a udržuje.

Pružná ochranná bariéra je výrobcem testována na sílu 96kN, což je ekvivalent nárazu vozidla o hmotnosti 1,5 tuny jedoucího rychlostí 12 km/h kolmo na zábradlí. Barevné žluto/černé provedení zajišťuje dobrý varovný efekt a činí zábradlí nepřehlédnutelným.

Instalace zábradlí vyžaduje kvalitní pevný (betonový) povrch, do kterého se ukotvují sloupky speciálními podlahovými kotvami vyvinutými pro toto zábradlí a dodávanými spolu s ním.

Pro další informace a nabídku navštivte specializovaný e-obchod www.pontte.cz se zaměřením zejména na bezpečnostní prostředky pro firmy - sloupky, kryty rohů, svodidla, dále informační vitríny, interiérové paravany pro využití ve školách, firmách a obcích a dopravní zrcadla . Nebo navštivte e-obchod  www.mestsky-mobilar.pontte.eu se zaměřením na vybavení obcí a firem.

Témata: bezpečnostní zábradlí | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz

Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Kontaktní osoba: Jiří Novotný
Provozovatel
service@pontte.cz
+420 774 423 560
Obrázek uživatele Na2Ty
Specializovaný prodejce - informační vitríny, dopravní zrcadla, vybavení pro obce a firmy - přístřešky a stojany na kola, autobusové zastávky, lavičky, patníky, sloupky, zábradlí a hrazení, velkoobjemové květináče, mříže na ochranu zeleně, prostředky na ochranu strojů a zařízení proti kolizi A-SAFE... vice ›
Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz
Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Česká republika
jiri.novotny@pontte.cz
Tel: +420 774 423 560