Buďte vidět! Světelný panel s logem vaší firmy

Zadavatel: Jiří Kutal | 18.2.2014 | Média, marketing

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Máte firmu a přemýšlíte, jak ji kromě internetového marketingu ještě více zviditelnit? Buďte lidem na očích. Pořiďte si světelnou reklamu a upozorněte na sebe. Ať je zima, mlha, noc či den, světelné panely jsou vždy viditelné a vy pomocí nich neustále propagujete své jméno nebo výrobky s ním spojené.

Velkoplošná světelná reklama, světelné boxy, gravírované panely, trojrozměrné světelné texty a další možné zviditelnění nabízí výrobní firma s dlouholetou tradicí v oboru MarkSimon. Veškeré produkty vám nejprve graficky navrhne a po vašem schválení ihned vyrobí ve specializovaných dílnách. Pružnost, rychlost a vstřícnost k požadavkům zákazníků této firmě rozhodně nechybí, vyberte si tedy tvar, velikost a barvu vašeho světelného panelu a nechte si ho vyrobit na míru. Kompletní nabídku naleznete na oficiálních internetových stránkách www.marksimon.cz/vyroba-reklamnich-produktu/svetelne-panely/, kde jsou prezentována světelná loga, interiérové poutače, prosvětlená reklama či světelné bannery tvarované do oblouku.

Kromě světelných panelů využijte k vaší propagaci i reklamní stojany o různých velikostech a tvarech. Můžete je postavit ven či do interiéru a přizpůsobit je účelům vaší prezentace. Dají se vyrobit i jako přenosné tak, abyste byli všem na očích, kdekoli se budete pohybovat. Se světelnou reklamou, reklamními led panely, stojany, polepy a dalšími formami prezentace vašeho jména či výrobků vstoupíte lidem do povědomí více, než jste kdy tajně doufali. Vyberte si pro vás vhodnou reklamu, oslovte pro její výrobu firmu MarkSimon a efektivně se zviditelněte.

Témata: reklamní stojany, světelná reklama | Region: ČR

Jiří Kutal